CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykel Trackeren er en verdensnyhed af de helt store.  Nu kommer der endelig en GPS tracker til din cykel som er komplet skjult for...


Cykel Trackeren er en verdensnyhed af de helt store.  Nu kommer der endelig en GPS tracker til din cykel som er komplet skjult for tyven. Tracking-enheden, er monteret inde i selve cyklens stel. Enheden monteres der hvor Top Capen er monteret.  Hold tænd / sluk-knappen nede i 3 sekunder og din trackers vibration sensor aktiveres. Eventuelle senere flytning af cyklen, vil betyde, at du får en SMS-besked, og funktionen til sporing vil aktivere, så du kan se, hvor din cykel blev taget

Online tracking Service
Hvis din cykel blive stjålet, vil denne vibration aktiveret tracker og begynde at uploade koordinater til din online service.  Du kan logge ind her og se, hvor din cykel er blevet taget.. Abonnement er inkluderet i prisen de første 12 måneder, derefter er prisen kr. 249,- som opkræves et år forud.

Den er billig i brug. Ved hjælp af et typisk SIM kort vil alle positioner blive uploadet. Vi vil ikke debitere dig noget, det er bare en normal SMS besked. Cykel Spion Tracker leveres med et monterings sæt, som ikke gør det muligt for en tyv at fjerne enheden. Trackeren sender sine koordinater til dig via SMS til din mobiltelefon. Du kan sende trackeren en SMS-besked, og den vil svare med sine GPS koordinater. Du kan også konfigurere trackeren til at sende dig sine koordinater med jævne mellemrum.

Er din cykel inde i en bygning vil trackeren ikke være i stand til at opnå en præcis GPS position. I dette tilfælde vil det falde tilbage til den sidste GSM positionering. Det er mindre præcis (ca 100 meter), men vil give dig en indikation af, hvor din cykel er, indtil den kan få en bedre position. I åben terræn er præcisionen helt ned til 2 meter.

Vibration Aktiveret
Når du skal lade din cykel i et højrisiko område (såsom en offentlig cykelstativ). Hvis der så opdager kraftige vibrationer,  vil den sende dig en sms med det samme og derefter starte online tracking. Du kan logge ind på denne hjemmeside, og se, hvor din cykel blev taget

Batteri
Trackeren indeholder et genopladeligt litium batteri og leveres med en oplader. Trackeren virker i op til 1 år mellem opladningerne. Det gør den ved at indtaste en dvaletilstand, når den ikke bruges, og kun vågner men en forudindstillet mellemrum. (Dvs. 6, 12 eller 18 timer) for at kontrollere, om du har sendt det en “stjålet” tekst-besked.  Du kan justere disse indstillinger, afhængigt af din præference for længere batterilevetid eller hurtigere respons.

Konfiguration
Al opsætning sker ved at sende enheden SMS beskeder. Når enheden er installeret, har du ikke brug for at røre den igen.
Din tracker kræver et SIM kort. Da trackeren vil sende meget få sms vil det som regel være omkostningseffektivt at købe et taletidskort SIM og bare tanke det op når der er brug for det.

GPS-trackeren koster lige under 2.000 kroner med et årligt abonnement på 249 kr. og  passer i stel med en såkaldt top-cap på 1 1/8.

Vi er blevet lovet et eksemplar til en test så snart den lander i Danmark i løbet af kort tid.

Link

 

CYKELPORTALEN