CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cinelli starter 100 % produktion af stål rammer i Italien Cinelli starter 100 % produktion af stål rammer i Italien
Cinelli vil fremover selv producere deres stålrammer på fabrikken i Milano. Cinelli starter 100 % produktion af stål rammer i Italien

Cinelli og stålrørsproducenten Columbus opererer under det samme selskab kaldet Gruppo S.r.l.  På fabrikken i Milano startet de nu produktion op af stålrammer natuligvis i rør fra Columbus. Det er første gang i virksomhedens historie siden 1980, at de nu påtager sig (Columbus) cykelstålrørsproduktion.

Gruppo SLR skal producere Cinelli rammer i Columbus stålrør på fabrikken i Milano

Siden april 2023 er alle stel i  “Nemo”-familien blevet svejset på fabrikken i Milano af et team af specialiserede rammebyggere. Ved at bruge de legendariske Columbus-rør fremstillet på samme fabrik hævder Cinelli nu at have en af ​​de korteste og mest bæredygtige forsyningskæder i cykelindustrien. Ifølge italienerne er beslutningen om at flytte stålrammekonstruktionen tilbage til Cinelli-fabrikken ikke kun en romantisk idé, men også ret pragmatisk. Det skal tilføre virksomheden og dens kunder tre afgørende fordele:

  1. Evnen til at bygge stærkere og lettere rammer med mere unikke funktioner takket være daglig dialog mellem design-, svejse- og ingeniørteam.
  2. Takket være det fælles værksted med verdens førende cykelstålrørsproducent Columbus, udviklingen af ​​verdens korteste og mest integrerede produktionsforsyningskæde til højtydende cykelstel. Dette betyder et væsentligt lavere CO2-aftryk og mere bæredygtige produktionsprocesser end traditionel kulfiberproduktion.
  3. Bedre kundepleje gennem hurtigere levering og kundeservice

Denne vigtige milepæl blev fejret den 1. november i London med en videovisning af “Made in Milano” på Vélo Hub og næste lørdag den 4. november med præsentationen af ​​”Nemo-serien”

Cinelli Gravel 2024
I den forbindelse præsenterer Cinelli sin nye Nemo Gravel 2024 model. Den er mærkets gravel topmodel  “Made in Italy” gruscykler. Cyklen er den første af flere, der er udviklet gennem direkte samarbejde mellem rammekonstruktion, ingeniør- og designteams. »Nemo Gravel 2024« lanceres i denne uge både på Cinellis hjemmeside (www.cinelli-milano.com) og hos autoriserede forhandlere.

Cinelli/Columbus Gruppo er idag ejet af den amerikanske investor Asobi Ventures.

Link

CYKELPORTALEN