CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cannondale New Road og Clean Slate Cannondale New Road og Clean Slate
Spændende ny cykel på vej fra Cannondale, for alle dem som søger sjov, fart og eventyr på tværs af forskelligt underlag. Noget som ikke... Cannondale New Road og Clean Slate

Cannondale er uden sammenligning en af de mest innovative amerikanske cykelproducenter i nyere tid. De har altid haft modet til at lancere produkter som skiller sig markant ud fra mængden både teknologi- og designmæssigt. Netop nu har de netop offentliggjort en video under mottoet New Road Clean Slate, der viser glimt af en ny cykel med en 100 mm udgave af deres epokegørende Lefty forgaffel kendt fra deres mountainbikes. Monteret på hvad der ligner en aluminiumsramme, med skivebremser og plads til brede landevejsdæk føjer den en ny dimension til de netop nu, meget populære GravelBikes, der ikke går af vejen for en hullet grusvej eller en asfalteret landevej.

cannondale

Cyklen bliver formodentlig officielt offentliggjort i starten af næste måned. Vi følger naturligvis udviklingen med flere detajler og hvem ved måske også en lille prøvekørsel af den nye eventyrcykel ;o)

Link

CYKELPORTALEN