CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bilbranchen lider gevaldigt under den finansielle krise, så måske derfor at elgiganten Bosch har kastet sig over et nyt forretningsområde. De har indgået et samarbejde...

Bilbranchen lider gevaldigt under den finansielle krise, så måske derfor at elgiganten Bosch har kastet sig over et nyt forretningsområde. De har indgået et samarbejde med cykelproducenten Cannondale om udviklingen af en elektrisk løsning til cykler som er en åben standard som kan bruges af alle producenter i forskellige designmæssige udformninger.  Cannondale har tidligere haft held med at få udbredt deres BB30 krankboks løsning til andre producenter.

Bosch er kendt for sine pålidelige og innovative elektriske løsninger til bilindustrien, mens Cannondale altid har været i front indenfor cykelsegmentet.
Cannondale vil sammen med nogle få andre producenter præsentere deres første elcykelmodeller med Bosch Powertrain system på Eurobike udstillingen til september.

En af  nøgleelementerne i den fælles løsning er service på disse produkter som afviger meget fra de almindelige cykler.  Her lanceres en online PC løsning som minder meget om det man ser på moderne bilværksteder.

Links

CYKELPORTALEN