CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bosch lancerer tunet motor målrettet eMTB race Bosch lancerer tunet motor målrettet eMTB race
Bosch CX Race giver op til 400 % support og er samtidig blevet 250 gram lettere - men vil ikke kunne eftermonteres. Bosch lancerer tunet motor målrettet eMTB race

Det måtte jo komme, en særlig tunet udgave af elmotoren minded de stadig mere populære eMTB races.

Bosch CX Race giver op til 400 % support og er samtidig blevet 250 gram lettere

En ny motorlancering fra Bosch er målrettet eMTB-raceren men i et begrænset oplag, der vil blive monteret på en håndfuld OEM brands fra næste år.

Bosch, der er blevet kaldt Performance Line CX Race Limited Edition, er et produkt af feedback fra Bosch-støttede atleter, som har testet prototyper på tværs af en række sæsonløb.

Performance Line CX Race Limited Edition, blev spottet på sidste uges Sea Otter Europe i Girona hvilket har fået alle mainstream medier op af cykelsadlen.  Selvom vægten er reduceret med 250 gram er den nye CX Race med 2.750 gram stadig en tung sag og vejer stadig mere end både Shimano EP8 og Yamaha PW-X3. Til gengæld leverer den masser af moment 85 Nm og med 400 % motorsupport i Race mode kommer du garanteret meget hurtigt fra start.

Vægtreduceringen er bl.a opnået med et nyt motorhus i magnesium, noget vi også kender fra en anden tysk producent Brose. Ellers er alle Bosch teknologier, lave støjniveau og store pålidelighed den samme. Batteriet er et PowerTube 625.

Link

 

CYKELPORTALEN