CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bosch eBike Systems introducerer nye funktioner til Nyon og eBike Connect Bosch eBike Systems introducerer nye funktioner til Nyon og eBike Connect
Bedre fitness-tracking og endnu mere køreglæde takket være gratis opdateringer. Bosch eBike Systems introducerer nye funktioner til Nyon og eBike Connect

Nyon bliver nu også en personlig træner: Den nye funktion gør det muligt at sætte personlige fitnessmål og følge dem direkte på Nyon.

 

  • Forbind Apple Health og Google Fit med eBike Connect-appen
  • Naviger til „Points of Interest“ i kortvisningen med Nyon
  • Du kan straks se, hvor meget CO 2 der spares, i forhold til at køre i bil

“Med de nye opdateringer til Nyon og eBike Connect kan eBikere nu forfølge deres personlige fitnessmål. For at få endnu mere køresjov kan de også navigere nemmere på deres ture, og Nyon viser tydeligt de planlagte waypoints under kørslen. Nye funktioner øger køreglæden, selv efter at du har købt en eBike. Det
er præcis det, vi tilbyder med vores seneste opdateringer til Bosch eBike System 2: Nye oplevelser, der gør det endnu sjovere at køre på elcykel”  udtaler  Claus Fleischer, direktør for Bosch eBike Systems.

Optimal træningsstøtte på vejen mod dit personlige fitnessmål.  Den nuværende Nyon bliver nu også til en personlig træner:

  • Hvor mange kalorier bør man forbrænde på en uge?
  • Hvor mange kilometer er det månedlige mål?

Det er nemt at følge udviklingen i træningsmålene med Nyon. De opnåede værdier
gemmes lokalt. De der også ønsker at bruge Apple Heath eller Google Fit, kan også glæde sig:
Via eBike Connect-appen kan eBikere nu også gemme fitness- og kørselsdata i sundhedsappsene Apple Health og Google Fit. På den måde får de et overblikover alle relevante oplysninger om turens varighed, tilbagelagt strækning, gennemsnitlig og maksimal hastighed og forbrændte kalorier og kan dele dem
med deres netværk efter turen.

Besparelsesskærmen viser allerede, hvor meget billigere det er at køre på eBike sammenlignet med i bil. Nu vil det også være muligt at se, hvor meget CO 2 -udledning eBikere sparer i forhold til en tur i bilen.

 

Navigationsopdateringer giver bedre orientering under kørslen. Opdag nemt nye, spændende steder: For alle dem, der ønsker at opdage nye ting i deres omgivelser, tilbyder Nyon nu Points of Interest på kortet –
restauranter, ladestationer eller andre særlige destinationer. eBikere kan nemt skifte mellem den normale listevisning og den nye kortvisning. Den nye visning på kortet gør det også mere overskueligt, når ruten skal planlægges. Hvis du trykker på punktet i kortvisningen, starter navigationen der.
Bedre orientering under kørslen: De, der ikke ønsker at tage den direkte vej til deres destination, kan fastlægge op til otte mellemliggende stop på eBike Connect-portalen. Takket være opdateringen til Nyon vises disse mellemstationer nu også under den igangværende navigation. Den nye hastighedsafhængige autozoom hjælper eBikere med hurtigere og mere sikkert at finde vej på vanskelige steder. Hvis du nærmer sig et sted med flere kryds og sætter farten ned, genkender Nyon dette og zoomer automatisk ind på kortet.

CO 2 -besparelser i forhold til, når man kører i bil eBiken er en af de mest bæredygtige former for mobilitet – hvor bæredygtig den enkelte tur virkelig er, kan nu konkret aflæses på den aktuelle Nyon.
Besparelsesskærmen viser allerede, hvor meget billigere det er at køre på eBike
sammenlignet med i bil. Nu vil det også være muligt at se, hvor meget CO 2 udledning eBikere sparer i forhold til en tur i bilen. Du kan skifte mellem de to visninger ved at trykke på besparelsesskærmen.
Opdateringen kan downloades og installeres direkte af brugeren ved at forbinde din Nyon til et trådløst netværk. Opdateringerne er gratis og er tilgængelige  fra den 6. april 2022.

Link

 

CYKELPORTALEN