CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bike4Sale Bike4Sale
Bike4sale.dk er netop gået i luften. Det er en ny digital markedsplads for køb og salg af cykler og udstyr, både for forhandlere og... Bike4Sale

Bike4sale.dk er en ny digital markedsplads, hvor både private forbrugere og professionelle forhandlere kan købe og sælge alle typer high-end cykler og udstyr.
Folkene bag Bike4sale.dk har længe undret sig over, at der ikke allerede findes en velfungerende handelsportal med speciale i high-end cykler. Derfor har det været et klart formål at imødekomme dette behov og således skabe et forum, hvor købere og sælgere kan mødes, og hvor det netop kun er high-end varer, der er sat til salg.

Foruden et fokus på formidlingen af disse kontakter har det været et ønske, at markedspladsen fremstår overskuelig og struktureret, og at brugerne har mulighed for at søge ud fra specifikke kriterier så som fabrikat, model, årgang m.m.
Danmark er en nation med mere end 400.000 cykelmotionister, og mange mænd og kvinder i alle aldre hopper dagligt i cykeltøjet og tager ud for at motionere. Det er samtidigt en kendt sag, at vi cyklister går meget op i vores cykler og udstyr, og vi er også mange, der jævnligt køber en ny cykel, når chancen byder sig. Men når der købes nyt, skal der jo som oftest sælges brugt. Faktisk sælges der om året omkring det samme antalt brugte cykler som der købes nye.

Som fortalt er det vores opfattelse, at der har manglet en markedsplads, hvor alle disse køb samles, og hvor købere og sælgere kan mødes, indgå i en seriøs dialog og allerhelst lave en god handel.
Også forhandlere har store fordele i at tilmelde sig vores nye markedsplads. De fleste forbrugere søger meget bredt på de gængse søgemaskiner, og her er det meget tilfældigt, hvilken forhandlers hjemmeside, der dukker først op. Efterfølgende skal forbrugeren måske først skrive eller ringe til butikken for at høre, om cyklen er hjemme i den rette størrelse og i den rigtige farve m.m.
Med Bike4sale.dk er det hele nu gjort meget nemmere. Køberen søger blot blandt de mange annoncer, og straks er der konkrete bud på en ny high-end cykel.

”Derfor er det også en god idé for forhandlerne at lave annoncer med specifikke tilbud på cykler. Bike4sale vil nemlig være i stand til at få deres cykler eksponeret for en bredere køberskare” udtaler en af idémændene bag hjemmesiden, Frank Mathiessen. Bike4sale.dk har kun været online godt en uge, og der har allerede været mere end 7.000 besøgende på hjemmesiden. Dette store antal er opnået helt uden markedsføring, og det vidner om, hvor stort markedet er, samt hvor stort behovet er for at skabe en velfungerende markedsplads til de danske cykelmotionister.

Bike4sale er opbygget med alt, hvad en god elektronisk markedsplads bør indeholde. Hjemmesiden er utrolig nem og intuitiv at benytte, og man kan let oprette annoncer samt gemme søgeagenter på ens drømmecykel. Der er også taget højde for cykelmærker, geargrupper og andet udstyr, så man kan hurtigt frasortere de annoncer, som ikke er relevante. For forhandlerne er der desuden skabt en overskuelig salgsmodel, hvor man kan vælge netop det abonnement, som passer til ens behov. Alt dette betyder en meget mere brugervenlig oplevelse.
Vi håber at se så mange som muligt på Bike4sale.dk. I opstartsfasen er det gratis for private at oprette annoncer. Vel mødt!

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN