CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

“Beast of the Green Hell“ “Beast of the Green Hell“
Rotwild har udviklet et limited edition til at komplimentere den nye Mercedes AMG GT-R “Beast of the Green Hell“

Det er ikke første gang at Mercedes-AGM og Rotwild har arbejdet sammen. I forbindelse med den nye Mercedes AMG GT-R lancering findes en matchende cykel fra Rotwild men kun i 50 eksemplarer.

Den har naturligvis fået navnet  R.S2 “Beast of the Green Hell“ For dem som ikke kender Rotwild, så blev det tyske firma grundlagt i midten af halvfemserne af en række udviklingsfolk med en baggrund i bilindustrien.

Måske derfor at samspillet mellem biler og cykler altid har haft stor betydning for firmaet ikke mindst i deres markedsføring. Foruden AMG har de også et nært samarbejde med Porsche. Rotwild var blandt de første til at tilgå affjedring på mountainbikes på en meget systematisk videnskabelig måde med deres

R.S2 er den tredie cykel som Rotwild præsenterer i samarbejde med AMG. De 50 eksemplarer refererer til Mercedes AMG 50 års jubilæet.  Rammen i kulfiber er naturligvis i samme farver som AMG raceren og monteret med de iøjnefaldende Cobalt 11 hjul fra CrankBrothers.  Geargruppen er Shimano DuraAce og saddelpind og saddel er fra Ergon Prisen for herligheden er i direkte sammenligning med det firhjulede AMG monster nærmest et tilbud  7.109 Euro.

Link

CYKELPORTALEN