CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Trek Domane+LT Trek Domane+LT
Den tyske elmotor komet Fazua har fået foden indenfor hos verdens største cykelproducent. Trek Domane+LT

Elmotor producenten Fazua ekspanderer igen.  Fra 2020 er de også repræsenteret i USA og Canada med egen salgs og serviceorganisation. Du kan se frem til vores besøgsartikel i starten af det nye år.

Ved samme tid sidste år omtalte vi  Trek Domane+med Bosch motor. Den får nu følgeskab af Domane+LT med Fazua Evation Drive, og gør dem således til den første Amerikanske producent med Fazua motoren samtidig med at vægten er reduceret væsentligt.

+LT er en landvejsracer for dem som primært selv vil træde pedalerne, men som i visse situationer har brug for lidt hjælp, f.eks på stigninger og for at kunne følge med gruppen.  Cyklen vejer komplet 13.6 kg.  men motor og batteri kan aftages i et snuptag og bringer den nu 100 % pedaldrevne cykel ned på godt 10 kg. Til sammenligning vejer modellen med Bosch motoren over 17 kg, men har naturligvis mere power og batteri kapacitet.

Domane+LT har Treks velkendte OCLV kulfiber teknologi og vibrationsdæmpning både for og bag. IsoSpeed i bagrammen kan tilmed individuelt fintunes efter vægt og personlige præferencer.  Cyklen kan leveres i størrelser fra 5o til 62 cm i 2 cm spring. Farven er elegant sort/rød og prisen er kr. 43.999,-

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN