CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Dave’s Spitfire Gravel Cruiser Dave’s Spitfire Gravel Cruiser
En helt igennem stylish oldstyle landevejscykel, er en af mange du kan se på Bespoked i Bristol fra 7 til 9 april. ... Dave’s Spitfire Gravel Cruiser

Bespoked i Bristol er Europas svar på amerikaners NAHBS.  En af de producenter der tidligere har udstillet er Saffron Frameworks.  Den viste Dave’s Spitfire Gravel Cruiser er en kundebestilling.

Saffron Frameworks ligger i hjertet af London hvor  Matthew Sowter siden 2009 har bygget rammer helt efter kundernes specifikationer. Således er Dave Spitfire Gravel Criser også kommet til verden.

 

Matthew fortæller “Dave havde brug for en dagligdagscykel som kunne fragte ham ind og ud af London både on og off road og i alt slags vejr. Resultatet blev en stålracer i 44 mm Columbusrør med plads til 32 mm dæk og skærme.  Grafikken er inspireret fra Anden Verdenskrigs legendariske Sprifire”.

Bespoked in Bristol afholdes i weekenden 7 til 9 april i centrum af Bristol, hvor der er mulighed for at opleve langt over hundrede mærker ud i det ædle håndværk at bygge cykelrammer “the old fashion way”  Cykelportalens udsendte er på pletten, så glæd jer til en række reportager fra en cykelverden af nicheproducenter. 

Link

CYKELPORTALEN