CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ceramiske pulleyhjul til SRAM Eagle 12 Ceramiske pulleyhjul til SRAM Eagle 12
Ceramic Speed lancerer et sæt 14 tands pulleyhjul til SRAM top MTB gruppe i titanium og aluminium. Ceramiske pulleyhjul til SRAM Eagle 12

Holstebro virksomheden Ceramic Speed har stor succes med deres keramiske lejer til specielt den profesionelle cykelsport. Sidste år lancerede de en oversize pulleyarm og hjul udviklet specielt til SRAM og Shimano’s landevejsgrupper.

Under navnet CeramicSpeed Eagle 14 er det nu mountainbikens tur med et sæt 14 tands titaniums eller aluminiums pulleyhjul til SRAM top MTB gruppe Eagle 12.

Eagle 12 er i originalt setup monteret med en 12/14 kombination som Ceramic Speed nu tilbyder i en 14/14. Det skulle betyde at den effektive watt ydelse vil stige med op 20 %, samtidig med at gearskiftet bliver mere præcist.

 

Hvad SRAM siger til den udmelding, melder historien ikke noget om, men nøgternt set, kan vi næppe forstille os at SRAM ikke også har haft denne løsning oppe og vende under udviklingen af gruppen.

De nye pulleyhjul kommer i to versioner, titanium og aluminium og prisen er temmelig pepret mellem 2000 og 2500,- afhængig af hvilken version man vælger.

Link

CYKELPORTALEN