CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

To store saddeltasker fra Carradice

Mange cyklister vil nogle gange godt have lidt bagage med, men ikke nødvendigvis en bagagebærer. Carradice SQR system er et godt bud på et taskesystem som kan rumme og bære noget mere end traditionelle saddeltasker.

Systemet er bygget op omkring SQR beslaget, som monteres på saddelpinden med to kraftige spændebånd. Taskerne er forsynet med en kraftig bøjle og ved montering skyder man først bøjlen ind nedefra og herefter løftes den op på plads, og  låses på plads ved hjælp af fjederanordningen. Systemet passer på alle saddelpinde, og det eneste krav er 6 cm fri saddelpind. Der fås tre forkellige typer tasker, alle udført i silicone belagt polyester. Desuden kan man få et beslag så de øvrige Carradice tasker også kan benyttes, så der er rige variationsmuligheder.

SQR Trax
er en taske med dimensionerne L37 x W18 x D 20 g et rum indhold på 14 liter.
Indvendig er der en lille ekstra lomme til pung og nøgler og udvendig to store netlommer.
Rummet lukkes tæt til med et snørrelukke og endelig lukkes den ydre klap og lukkes med et kraftigt  plastik hængsel. Der er to kompressionsremme så tasken altid kan tilpasses efter indhold, så tingene ikke ligger og rasler rundt. På oversiden findes en bærehåndtag og et par pakremsringe. På undersiden sidder en plastikstænkklap. Bagpå sidder en refleks og et lille lygtebeslag. Som ekstra tilbehør fås et sæt remme, så tasken kan bæres som rygsæk.  Tasken sidder urokkelig fast så man kan uden problemer cykle offroad med den.

SQR Slim
er i forhold til Trax en temmelig bred  taske med dimensionerne L36 x W29 x D15 cm og et rumindhold på 14 liter. Den er bred nok til en A4 mappe og for den sags skyld også en mindre bærbar computer. Lige som Trax er der også et mindre rum til penge og nøgler. Pga af den store bredde vil lårene under pedalering på visse cykeltyper  kunne støde på.
Ligesom Trax er der også refleks og lygteholder og en stænkskærm på undersiden.

Konklusion
SQR er et gennemtænkt taskesystem. Taskerne er i meget høj kvalitet og er et godt alternativ til bagabærer og ikke mindst de tradiditionelle saddeltasker. Der kan være rigtig meget i tasker og bære også uden problemer op til 5-8 kg.  Med flere beslag kan man bruge systemet på flere forkellige cykler.

Pris 55 £ online hos producenten.

http://www.carradice.co.uk

CYKELPORTALEN