CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Vittoria Group bygger en kæmpe cykelpark for alle Vittoria Group bygger en kæmpe cykelpark for alle
Den italienske cykeldæk fabrikant Vittoria er gået igang med at anlægge en ny Vittoria Park, der både skal fungere som testcenter for cykeldæk og... Vittoria Group bygger en kæmpe cykelpark for alle

Den italienske dækgigant Vittoria Group er begyndt at bygge, hvad de siger er “verdens første erfarings-, innovations- og videncenter for udvikling af cykeldæk inden for alle discipliner”. Navnet på anlægget, inklusive den imponerende testbane omkring virksomhedens hovedkvarter nær Milano bliver Vittoria Park. Åbningen er planlagt til september 2022.

Vittoria Park har ikke kun til formål at tiltrække innovationer inden for udvikling af cykeldæk, men også at tiltrække cykelentusiaster fra nær og fjern.

“Vi er meget stolte og spændte på at investere i fremtiden og innovationen af ​​cykelindustrien her i Italien gennem Vittoria Park,” sagde Wise Equity-grundlægger og CEO Paolo Gambarini. Det italienske venturekapital- og private equity-selskab har været majoritetsaktionær i Vittoria Group siden midten af ​​2020.
Dermed kommer  den nye park også til at fungere som et statement for den historiske lokale cykelbranche. Vittoria-dæk er ikke »Made in Italy«. De er produceret af Lion Tires i Thailand. Men udvikling og design er stadig hjemmehørende i Italien.

Imponerende test strækninger  af enhver art for alle
Den fem hektar store park vil byde på mere end fire kilometer cykelstier – »herunder forskellige vej- og grusoverflader, en kopi af Strade Bianche, en brostensbelagt rute fra Paris-Roubaix og Flandern Rundt, en speciel landevejs cykelsløjfe med forskellige overflader og sving, grusbaner, mountainbike stier med forskellige sektioner i alle sværhedsgrader, en dedikeret jumpline til freestyle afhængige, samt naturligvis en pumptrack, der opfylder alle UCI standarder for afholdelse af kvalifikationsbegivenheder, en landingsairbag med tre forskellige hoppe niveauer og et område for begyndere med tricks.

For at give et sikkert og kontrolleret, men alligevel udfordrende miljø for hver cyklist, har alle ruter mindst tre sværhedsgrader.
Med opførelsen af ​​udearealet er Velosolutions – nummer et inden for opførelsen af ​​professionelle pumptracks, cykelparker og MTB-ruter Den nye park er udviklet og projekteret af  arkitektkontorerne Tempus og Simone Cola Studio di Architettura og byggefirmaet Car.Ba.

Grøn afslapningsoase
De, der ikke er på deres cykler, kan slappe af udenfor i en grøn oase. Den er designet af landskabsarkitekten og agronomen for den verdensberømte »Bosco Verticale« Laura Gatti. I overensstemmelse med “alt inklusive” Vittoria-mærket er alle verdens kontinenter repræsenteret af mere end 300 nyplantede træer, over 15.000 planter, blomster og græsser og næsten 20 millioner kubikmeter jord og sten.

Vittoria House med Flagship Store.
Udendørsområdet i parken er én ting. Den anden er det 1.000 kvadratmeter store Vittoria House, hvor atleter kan få kulinariske lækkerier. Der er også en flagskibsbutik og værksteder på stedet. Der kan besøgende både leje nye cykler for at teste dem og selv piske deres egne cykler i form.

Innovationscenter for cykeldæk.
Også en del af Vittoria Park, er det nye, mere end 2.000 kvadratmeter store Cykeldæk Innovationscenter med højteknologiske testfaciliteter, som ifølge leverandøren, der er det første af sin slags som  kombinerer interne og eksterne test faciliteter. Det inkluderede Cycling Knowledge Hub, et samarbejdsområde for åben innovation med start-ups, universitetsprogrammer og cykelrelaterede projekter, der vil kunne  tage dækudvikling til det næste niveau.

Vi vender natuligvis tilbage med mere nyt når den nye Vittoria Park åbnes.

Link

 

CYKELPORTALEN