CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: Ventoux Layer One TEST: Ventoux Layer One
Vi har testet et lækkert sæt svedundertrøjer TEST: Ventoux Layer One

Ventoux-LayerOne-08

Ventoux Bike Wear er skandinavisk designet cykeltøj produceret hos de bedste producenter i Kina og Italien. Firmaet har eksisteret siden 2010 og forhandles i Danmark af CyclingShop.dk

Ventoux Layer One svedundertrøje er designet til cykling og træning hele året. Trøjen er fremstillet af komfortable og hudvenlige letvægtsmaterialer, og sidder tæt og behageligt. Kombinationen af forskellige materialer gør trøjen optimal til at lede fugt væk fra kroppen.

Ventoux-LayerOne-01

Specifikationer

  • Materialer: Polyamid (66%), Polypropylene (30%) og Elastan (4%)
  • Egenskaber: Ultra strækbær og sømløs torso
  • Pasform: 3D ergonomisk pasform med Integrerede klimazoner
  • Vask: Maskinvask ved max. 40 grader uden tørretumbling
  • Størrelser: S, M, L, XL, XXL
  • Pris. Sætpris på tilbud til kr. 299,-

Ventoux-LayerOne-02

Afprøvning
Layer One er produceret i Italien og fremstår meget lækker. Den langærmede model kommer endvidere i sin egen lille pose.  Bortset fra ærmerne er de to modeller fuldstændig identiske.  Ventoux Layer One kan som andet svedundertøj bruges som det inderste lag under en kort- eller langærmet cykeltrøje,  jakke eller vest alt efter vejrforholdene.  Designet er i sort/grå med kort hals og minder udseeendemæssigt ikke om en undertrøje. Det er faktisk så flot at man sagtens kan cykle med den som yderste lag. En anden fin ting er at begge trøjer er noget længere end normalt hvorfor de dækker godt også ned i cykelbukserne.  Vævningen er tæt foran og bagpå mens den er mere luftig i siderne, hvilket giver et godt kompromis mellem vindtæthed og luftcirkulation.

Ventoux-LayerOne-03

For denne tester er svedundertøjer ofte mere et nødvendigt onde end nogen dicideret fornøjelse at have på. Med Layer One forholder det sig noget anderledes. Jeg mindes ikke at have prøvet noget svedundertøj som i den grad er super behageligt at have på. Selvom de er tætsiddende føles det aldrig ubehageligt da stoffet er ekstremt strækbart og blødt.

Ventoux-LayerOne-05

Svedtransporten er generelt over gennemsnittet og en væsentlig faktor for at man aldrig bliver kold selv når trøjet er godt gennemvædet af sved. Selvom Ventoux ikke reklamerer med bakteriehæmmende materialer så lugter de heller ikke, selv efter længere tid brug over flere dage.

Layer One er et par rigtige no nonsense svedundetrøjer der er yderst behagelige i brug og som gør det de skal, effektivt at transportere sved væk.  Trøjerne er lige velegenet solo og som  inderlag både under jakker og cykeltrøjer. Layer One er en af den slags cykelprodukter som bare bliver en naturlig del af ens cykeltøjs garderobe.

Ventoux-LayerOne-04

Konklusion
Layer One fra Ventoux Bike er et lækkert svedundertøjesæt der er uhyre behageligt at have på og som transporterer sved effektivt væk.  Et godt køb.

Vurdering-4

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN