CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: Hide My Bell TEST: Hide My Bell
Multifuktionel holder til GPS, actioncam og ringklokke TEST: Hide My Bell

I takt med GPS computerens udbredelse er der opstået en mængde nye tilbehørsprodukter for at få computeren “out front” væk fra selve styret. HideMyBell kom til verden i 2015 og er lidt specielt ved at være udviklet og produceret i Holland. Det betyder at pengene bliver i landet og gavner flest lokalt. En prisværdig filosofi, som i højere grad, også burde efterleves i Danmark til gavn for landet og for flere arbejdspladser. Testen omhandler mkII udgaven af HideMyBell som foruden ringklokke også har et beslag til en lygte eller ActionCam.

Specifikationer

  • Justerbar afstand mellem computer og frempind ( Garmin, Mio og Bryton)
  • Computer kan drejes mellem portrait or landscape
  • Klokke med høj tone
  • Fitting for montering af cam/light adapter
  • Vægt:  48 gram (adapter 14 gram)
  • Passer til styrdiameter: 31.8 mm
  • Rustfri skruer og bolte
  • Patenteret og produceret i Holland
  • Farver: sort, hvid, rød, blå og grøn
  • Pris: 35 Euro

Afprøvning
HideMyBell ligner umiddelbart de fleste andre “OutFront” beslag på markedet. Men på undersiden af selve holderen til GPS’en, er monteret en lille ringklokke.

Klokkens pal er placeret så den kan nås med fingeren når hænderne holdes på den lige del styret. Det er dog en smule akavet at skulle trykke den nedad, men det er en vanesag. Selve ringklokken giver en ret høj tone, som dog hurtigt ringer ud.

Beslaget passer til styr med diameteren 31,8 mm. Den udskiftelige holder skiftes ved at fjerne ringklokken i bunden, så der bliver adgang til de to unbraco bolte. Indsatsten ken vendes så man får den rette afstand afhængig af hvilken enhed man bruger (asymetrisk)

Der findes løse indsats til alle GPS cykelcomputere på markedet hvilket giver HideMyBell en stor fordel i forhold til konkurrenterne.

På undersiden er en lille bøsning hvor der kan skrues et beslag på som gør det muligt at montere lygter og ActionCam der benyttet GoPro beslag. De fleste lygter fra SigmaSport og Garmin vil kunne monteres.

Ved bestilling vælges mellem forskellige indsatse, farver og beslag til kamera. Som ekstra tilbehør kan købe en pose med samtlige indsatse til alle GPS typer.

Konklusion
HideMyBell en et fint lille tilbehørsprodukt, som forener flere funktioner i en og samme enhed. Det er smart at placere en ringklokke på undersiden samt et aftageligt beslag for lys eller actioncam. Tilbehørsdelen med de mange løse beslag til alle GPS på markedet er et stort plus.

Link

CYKELPORTALEN