CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

SmartSense og redesignet Synapse racer fra Cannondale SmartSense og redesignet Synapse racer fra Cannondale
Cannondale introducerer en ny teknologi kaldet SmartSense og en redesignet Synapse landevejscykel SmartSense og redesignet Synapse racer fra Cannondale

Cannondale introducerer en ny teknologi kaldet SmartSense og en redesignet Synapse landevejscykel

I dag gør Cannondale landevejscykling mere inkluderende og effektivt end nogensinde før med lanceringen af den genopfundne Synapse og den nye SmartSense teknologi. ”SmartSense er designet til at gøre landevejs cykling mere behageligt for erfarne ryttere, invitere nye ryttere til sporten og mere bekvemmeligt for alle brugere”, siger David Devine, Cannondale Global Senior Director of Product. ”For at komplementere SmartSense har vi redesignet den anmelderroste Cannondale Synapse til at være endnu mere alsidig end dens forgængere. Resultatet af sammensætningen af de to produkter er et gnidningsfrit forhold mellem rytter, cykel og landevejen.” Med Cannondales engagement i innovation og 50 års troværdighed i cykelbranchen har man skabt et niveau af sikkerhed og bekvemmelighed som ikke er set før med introduktionen af den nye Synapse og SmartSense teknologi. Hvert element af de to produkter er udviklet til at forbedre enhver cykeltur.

Cannondale SmartSense indgyder tillid og tilføjer bekvemmelighed til cykling med et aktivt og intelligent system af lygter og radar

 

SmartSense er et intelligent system bestående af lygter og en radar der aktivt kommunikerer med rytteren, cyklen og omgivelserne, drevet af et enkelt batteri. Selv før det første pedaltråd er trådt, kan brugeren interagere med SmartSense via Cannondales App hvor der vil være en række indstillinger der kan tilpasses for en personlig køreoplevelse. Indstillingerne er designet til at give en forbedret bevidsthed og synlighed så rytteren mere effektivt kan se og blive set. Et par omdrejninger med forhjulet, hvor en Cannondale hjulsensor er monteret, vil sætte en kæde af kommunikation i gang til alle tilgængelige SmartSense ”touch points” – Garmin Varia Radar: Scanner konstant for bagfra kommende trafik og kan signalere farten, distancen og antallet af biler der kommer, visuelt og via lydeffekter på Cannondale app eller cykelcomputer. Garmin radaren er kompatibel med andre populære cykelcomputere.

– Lezyne dagtime for- og baglygte: Forlygten forbedrer synligheden for ingående traffik og hjælper rytteren med at blive set. Baglygten, som har valgfri bremselys funktion, giver synlighed bagtil. Begge lys kan sættes til at automatisk at tænde når der er lave lysforhold. – Garmin Varia Core Battery: En enkelt batterienhed gør at man ikke skal tænke på at lade flere forskellige dele før en tur. Batteriet kan også bruges som USB-C oplader når den ikke er koblet til cyklen. – Cannondale Hjul Sensor: Par Synapse med Cannondale App og aktiver SmartSense automatisk ved at dreje forhjulet rundt. Det strømlinede SmartSense økosystem tillader rytteren virkelig at værdsætte hver cykeltur uden bekymringer ved at reducere distraktioner og øge bevidstheden omkring rytter og omgivelser. Med det centraliserede system og ene batterienhed er SmartSense en essentiel del af en nem og effektiv rutine.

Den nye Synapse forstærker 15 års award-vindende features ved at fusionere performance, komfort og alsidighed.

Introduceret for 15 år siden som den første carbon landevejsramme i sin kategori, Cannondale etablerede endurance kategorien med Synapse. Denne alsidige landevejscykel omfavner det bedste fra performance, komfort og alsidighed med dens evne til at klare forskellig terræn. ”Synapse er den perfekte cykel til at introducere SmartSense” sige Devine. ”Den har en komfortabel geometri, ingeniørvidenskab der hjælper med at blød køreoplevelse og nu med ekstra sikkerhed i form af SmartSense systemet.” Den nye Synapse tilbyder en mærkbart forbedret køreoplevelse, netop køreoplevelsen har gjort den til fan favorit i mange år. Denne version har 8% forøget eftergivenhed i rammen, det er det som har en effekt på rammens fleksibilitet som absorbere ujævnheder og bump på vejen. Den forøgede eftergivenhed parret med en sporty opret position giver den mest rolige Synapse oplevelse til dato. Den nye Synapse ofre ikke på performance.

Den er designet til at køre hurtigere med mindre power i pedalerne. Takket være alt det vi har lært fra Cannondale SystemSix, den hurtigste landevejscykel, er Synapse hurtigere end sin forgænger. Med forbedret aerodynamik får den stigninger til at føles ”fladere” og er god til at sætte tempo på fronten på weekendturene. Cannondales Proportional Response sikrer at rytteren får mest muligt ud af deres cykel, uanset deres højde. Proportional Response er Cannondales unikke størrelses specifikke design, hvor cyklens geometri, konstruktion, stivhed og styreegenskaber er baseret på rytterens størrelse og deres variende tyngdepunkt. Med en fintunet køreoplevelse er Synapse klar til heldags cykel eventyr. Designet til at klare alt fra landevej til skovstier med plads til 35mm dæk. Der er beslag til ”top tube” taske for at gøre de lange dage på cyklen lettere at klare, derudover er der beslag til to flaskeholdere. ”Cykling er for alle og Synapse med SmartSense er et perfekteksempel på at Cannondale bringer dette til live,” tilføjer Devine. Den helt ny Synapse vil være tilgængelig i 4 carbon modeller i størrelserne 48 – 61. SmartSense vil være at finde på alle modellerne i forskellige sammnesætninger af radar, lys og elektronisk gearing noteret som R, L og E i modellens navn. Alle nye Synapse  vil blive solgt med de lovpligtige tyske StVZO lygter i Europa.

Priser
Cyklen kommer i 4 modeller i Europa, allesammen i Carbon og med SmartSense integreret i en eller anden forstand. R står for Radar, L for Lights og E for elektronisk gearing.

  • Synapse Carbon 1 RLE                    DKK 72,399.00
  • Synapse Carbon LTD RLE              DKK 56,499.00
  • Synapse Carbon 2 RLE                    DKK 48,299.00
  • Synapse Carbon 2 RL                      DKK 36,199.00
  • Synapse Carbon 3 L                         DKK 28,199.00

Link

CYKELPORTALEN