CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye værktøjer fra PRO Nye værktøjer fra PRO
PRO er vej vej med nye værktøjer både til på farten og stationært i værkstedet Nye værktøjer fra PRO

Vil du have pro-rytternes stilrene cykel, men stadig have de essentielle værktøj med dig? Så er PRO smarte flaskeholder løsningen til dine opgraderingsdrømme.

Og hvis du undrer hvad du skal komme i din smarte flaskeholder, er nye værktøj fra PRO svaret.Plus we have a new pocket-sized tool for routing internal hoses, cables and Di2 wires.
Udover har vi et nyt kabelføringsværktøj til dine hydrauliske, mekaniske og di2 kabler.

Smart flaske holder
PRO’s nye smarte flaskeholder (PRBC0049) kombinerer en konfigurer bar vandflaske med integreret opbevaring. Den tilbyder universel ramme kompatibilitet med justerbar højde og retning for udtræk. Udvalgte PRO multiværktøj passer ind i basen af den smarte holdere, hvor den sidder bag ved flasken. Der er plads til en minipumpe eller CO2 patron på den ene side, og på den anden side er der plads til to dækjern. En aftagelig beholder kan tilføjes under den smarte flaskeholder, hvor der er plads til en slange og punkteringskit

Højdepunkter: Indstillingsbar flaskeholde med flaskeudtræk højre, venstre eller ligefrem, justerbar højde, monteringssted til PRO 300ml beholder, Vægt: 80g

PRO til værkstedet
I PRO’s serie af værktøj for 2022 tilføjes værktøj til 12-speed, brugbart for dem der længes efter de nye gruppesæt, og et kabelføringsværktøj designet til Shimano’s nye EW-SD300-I samt EW-SD50 kabler.

Fire nye værktøj er kompatible med PRO’s smarte flaskeholder – PRO Performance 9-Funktion, 9-Funktion Tubeless, 13-Funktion og 17-Funktions Multiværktøj (PRTL0123, PRTL0130, PRTL0131 og PRTL0132) – Som muliggør montering af multiværktøjet i flaskeholderens beslag, så du kan glemme alt om det indtil du skal bruge den.

Hvert værktøj har en kompakt design med unbrago og torx nøgler, og tubeless-værktøjet unkluderer et oprømningsværktøj, dækprop og en tubeless dækprop monteringsværktøj. Hver del af værktøjet har en hærdet tip, for præcise justeringer og lang levetid.

I eliteafdelingen af serien er PRO’s nye Team 20-funktion (PRTL0134) og 22-funktion (PRTL0133) multiværktøj. Udviklet til at reparere de værste problemer som kan opstå på en tur. Disse ultraletvægts og kompakte multiværktøj har en 12-speeds kædeværktøj og en CO2 regulator. Andre funktioner inkluderer dækjern og totalt hærdede unbrago, torx, skruetrækker og egernøgle som enhver kan bruge ved en mekanisk fejl under en tur. Værktøjet inkluderer også et 12-speedskædeværktøj og et integreret dækjern.

For at afrunde introduktionen af nye værktøj, har vi den nye PRO internt kabelføringsværktøj (PRTL0150) som en kompatibel med Shimano’s nye EW-SD300-I, og nuværende EW-SD50 Di2 kabler. Udover Di2 kan værktøjet også bruges til mekaniske og hydrauliske kabler. Værktøjet et lavet med en holdbar aluminiumskonstruktion, og kommer med en beskyttende pose til opbevaring.

Til sidst, den nye PRO Cykelvægbeslag sport edition (PRAC0237) er en stilfuld og effektiv måde at opbevare dine cykler i hjemmet eller i værkstedet. Pedal-krogen og to hylder til hjulene giver mulighed at montere cyklen horisontalt, med en svag vinkel, på en væg med plads til flere cykler ovenfor eller nedenunder. Cykelvægbeslaget er universelt kompatibel med alle cykeltyper, inklusive E-Cykler.

De nye værktøjer og værkstedsløsninger vil være tilgængelige i 2022.

Link

 

CYKELPORTALEN