CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt fra Cykelportalen Nyt fra Cykelportalen
Vi løfter igen sløret lidt for hvad du kan forvente fra - Danmarks eneste uafhængige cykelportal - den kommende tid. Nyt fra Cykelportalen

Foråret er så småt på vej og  Cykelportalen løfter igen  sløret for nogle af  de kommende artikler, test og nyheder du kan se frem til i den kommende tid.

Tag et smugkik på hvad du kan se frem til  – fra Danmarks eneste uafhængige cykelportal –

 

 • Tidligere på året præsenterede Cannondale deres redesignede Synapse landevejscykel med det nye Smart Sense lys- og radarsystem. Læs vores reportage her.  Vi er så priviligeret at være på listen over cykelmedier der kan låne et testeksemplar så stay tuned…

 • På de hjemmelige kanter besøger vi Copenhagen Bike Show og håber at kunne finde nogle nye produkter der skiller sig ud fra mængden. På vejen kikker vi ind hos en spændende ny cykelbutik i Storkøbenhavn.

 • Tyskland er stedet hvor de store cykeludstillinger og mest betydende nyheder skal spottes. Vi besøger CyclingWorld Europe i Dusseldorf, der på få år har fået rigtig godt fat i det tyske cykelpublikum med en række spændende cykelbrands vi sjældent ser på vore kanter.

 

 • Mange tilbehørs producenter forsøger at gøre livet som slangeløs cyklist lettere.  Vi tester en af slagsen fra Contec der med deres Tubeless Kit er et godt bud.

 • Bontrager har et nyt gravelstyr med indbygget padding. Vi tester det sammen med det nye svenske GREPP styrtape, der kan vaskes og genbruges.

 • Cykler er andet end lirede racere og mountainbikes til søndagsturen. På sidste sommers cykeltur gennem Tyskland, besøgte vi en udsædvanlig af slagsen. Hase Bikes er på få år gået fra  et idealistisk garagefirma til et multi million foretagende.

 • RedShift Sports har på kort tid gjort sig bemærket med en række nyskabende produkter. Nu er turen kommet til dagligdagscyklisten med et sæt  nye pedaler med indbygget lys. Læs præsentationen af den nye pedal her

 

 • Med prefabrikerede kulfiber muffer,  har det aldrig været lettere selv at bygge sin egen bambusramme. Vi  prøver kræfter med det nye Gravel carbon/bambus kit fra Bamboo Cycling Club. Mens du venter kan du også læse om vores eget Bambus projekt her

 • Beretning fra en forårs cykeltur i det sydlige Provence og gennem den fredelige og af dansken næsten ukendte Parc des Nationales Cevennes fra Nimes til Clermont Verrand, der byder på ægte fransk idyl og charme gennem et fantastisk  landskab til cykling. I den forbindelse tester vi en nem transportpose til rejsecyklisten fra TranzBag.

 • Vi tester en frontbagagebærer der passer til alle typer cykler og et sæt sammenfoldelige skærme til lirecyklisten.

 • Marin’s budgetbrag af en gravelbike Gestalt X10 hvis DNA er mere MTB end landevej, kan alt det som fire fem gange så dyre cykler tilbyder. Primært ved en række bevidste til- og fravalg, hvor den rigtige geometri er prioriteret på bekostning af lavvægt og mærkevare komponenter   Vi har været så priviligeret at låne et eksemplar til en test.

 • Sluttelig har Camelbak netop præsenteret en række nye produkter for den kommende sæson, hvor vi tester nogle af dem, bl.a den nye MULE Commute  rygsæk, vi tidligere har omtalt her og et nyt vandfiltreringsystem de har udviklet i samarbejde med Lifestraw som er en af de førende på vandfiltrerings området. Filteret  kan benyttes både med deres vandflasker og vandresovairs. Et produkt specielt Bikepackere kan have god gavn af. Flere Camelbak nyheder i næste uge.

På gensyn

Cykelportalen – Danmarks Uafhængige Cykelportal

 

 

CYKELPORTALEN