CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Gennemtænkt pedal med lys fra Redshift Sports Gennemtænkt pedal med lys fra Redshift Sports
Arclight pedalsystemet fra Redshift Sports bringer lys i pedalen et stort skridt i den rigtige retning. Gennemtænkt pedal med lys fra Redshift Sports

Pedaler med lys er egentlig ikke noget, nyt med med Arclight har Redshift Sports bragt princippet et stort skridt i en mere smart retning.

Det er en kendsgerning af pedaler med lys er mere opmærksomheds givende, da den umiskendelige trådbevægelse straks vil gøre andre trafikanter opmærksom på at her komme en cyklist.

Redshift tager udgangspunkt i en klassisk udformet flatbed pedal udført i aluminium med to indbyggede slots hvor de små lygter skubbes ind. Det smarte ved systemet er at lygterne selv finder ud af at agere som for- eller baglygte så snart du begynder at pedalere.  I det hele taget skal du ikke tænke på andet end at skubbe dem på plads i pedalen. De tænder og slukker også helt automatisk.

De holder op til 30 timer på en opladning afhængigs af om du bruger som som fast lys eller blink, og oplades let via USB stikket. Ud over at kunne fungere i pedalen kan der tilkøbes en par ekstra holdere til traditionel montering på styr og saddelpind.  Også her finder lygten selv ud af sin placering og tænder automatisk som henholdvis for eller baglygte.

Den nye lygte er netop blevet lanceret som kickstarter crowdfunding kampagne der løber frem til den 14 oktober. Finanseringsmålet er allerede opnået.  Redshift Sports er i forvejen kendt for deres frem- og saddelpind med indbygget affjedring.

Redshift Sports har lovet os et sæt til test, som du snart kan se frem til at læse her på Cykelportalen

Link

 

 

CYKELPORTALEN