CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Genbrugbart styrtape fra Grepp Genbrugbart styrtape fra Grepp
Svenske Grepp har som noget nyt indflettet gummi så limen. Genbrugbart styrtape fra Grepp

Styrbånd er ofte en af de tilbehørsdele på cyklen der får mindst opmærksomhed.  Stort set al styrtape er udstyret med noget genstridigt lim på bagsiden så det er svært at bruge flere gange.

Grepp er styrbånd uden lim der kan vaskes og genbruges

Svenske Grepp har iblandet gummi i deres styrtape, så der ikke behøves lim på bagsiden for at holde det på plads. Det betyder at tapen kan tages af vaskes og genbruges når det bliver beskidt,  eller hvis du skifter styr.

Styrtapen er lavet af et naturligt materiale kaldet Tencel der indeholder cellulose fibre fra træer. I hånden føles det som en meget blød og komfortabel bomulds lærred. Den udvendige flade er vævet så den giver et behageligt og godt greb. På indersiden er der indvævet 20 gummi tråde, der betyder at der ikke behøves klæbende tape for at holde det på plads.

Styrtapen fås i tre farver og koster godt kr. 19o,- (omregnet fra den aktuelle svenske kurs)  Vi har langtidstestet Grepp et års tid hvor det er blevet af/påmonteret og vasket flere gange. Den test kan du se frem til i efteråret 2023…

 

Link

CYKELPORTALEN