CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Italiensk aluminium Italiensk aluminium
Vi har før både omtalt og testet cykler fra det italienske mærke Titici. På den netop afholdte Cyclingworld Europe i Dusseldorf viste de deres... Italiensk aluminium

Vi har før både omtalt og testet cykler fra det italienske mærke Titici. På den netop afholdte Cyclingworld Europe i Dusseldorf viste de deres nye ALL-IN AND ramme i aluminium som har fået en særlig behandling så den er yderst modstandsdygtig overfor korrosion.

ALL-IN rammen er resultatet af et eksklusivt samarbejde med det italienske firma DEDACCIAI, verdens førende inden for aluminiumsrør. Karakteriseret ved håndsvejsning og integreret kabelføring skiller denne ramme sig ud ved pålidelighed og høj stabilitet. Den nye AND-version forbedrer styrkeegenskaberne, der gør ALL-IN perfekt til lange eventyr på grusveje og uasfalterede veje.

Takket være den patenterede G.H.A.® “Golden Hard Anodizing” teknologi gennemgår aluminiumsrammen en dyb overfladeforvandling ved hjælp af den unikke kombination af anodisk oxid og ædelmetallet Sølv. Som et resultat skabes et helt nyt materiale.

Sammenlignet med konventionel maling har AND-rammen en lavere vægt, meget høj korrosionsbestandighed og  overfladehårdhed. Dette udmønter sig i ekstraordinær modstand mod ridser, slid og slid.

Farven trænger dybt ind og fikserer sig selv i oxidlaget, hvilket garanterer næsten uendelig holdbarhed. I modsætning til traditionel maling vil ingen dele af malingen løsne sig som følge af stød eller vibrationer takket være de ikke-aftagelige egenskaber ved det anodiske oxidlag.
Vedligeholdelse er nemmere, da snavs ikke kan klæbe til overfladen. Rengøring af stellet efter en mudret eller støvet tur er hurtigt og nemt.

Den patenterede G.H.A.®-teknologi er allerede blevet brugt i forskellige sektorer, lige fra sejlsport til lægemidler, men det er første gang, den er blevet brugt i cykelindustrien, udelukkende til TITICI. ALL-IN-rammen i AND-versionen vil blive præsenteret i en absolut forhåndsvisning på Cyclingworld Europe (inde i standen hos TITICI-forhandleren La Bici), det prestigefyldte show for den fineste cykelkultur, der afholdes fra den 18. til den 20. marts i Düsseldorf (Tyskland) . Denne behandling kan bestilles med det samme til ALL-IN stel i Apex, Grx og Rival Axs versioner.

Titici præsenterer deres nye gravelbike Relli  i weekenden, så stay tuned for mere nyt fra støvlens land.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN