CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cyklistforbundet lancerer ny kampagne Cyklistforbundet lancerer ny kampagne
Læser du dette, cykler du højst sandsynligt. Cyklistforbundet er en medlems organisation som taler cyklismens sag. Vil du være med ? Cyklistforbundet lancerer ny kampagne

Man kan undre sig over at Danmark har så mange cyklister og kun en brøkdel af dem er medlem af  Cyklistforbundet, der er med til at sikre gode vilkår og tale cyklismens sag, for ALLE typer cyklister, fuldstændig som FDM gør det for billismen. De forholdvis gode kår du som cyklist kan nyde på din cykeltur, er langtfra kommet af sig selv. Som cyklist uanset hvordan du cykler burde det være en selvfølge at støtte op om cyklismen.

Cykelland.nu
Cyklistforbundet præsentere nu en politisk vision og fire forslag til Folketinget med udgangspunkt i hjemmesiden Cykelland.nu.  Danmark er på mange områder foregangsland for den globale cykelverden. Vi bliver rost for at være en af verdens bedste cykellande.  Det gør os glade og stolte, men måske også en smule dovne. For den danske cykelkultur er ikke kommet af sig selv, og er ved at forsvinde mellem fingerne på os, i disse år, hvor stadig flere og flere vælger bilen og færre og færre cykler.

Bak op om CYKELLAND.NU – bak op om et sundt, grønt og bæredygtigt Danmark. Lad os sikre, at Danmark også fremover er et land med en stærk og levende cykelkultur. Lad os cykle til en sundere og mere bæredygtig verden.

De fire forslag i Cykellend.nu 

  • Giv 25.000 danskere tilskud til at købe en elcykel.
  • Indfør flere 30 km/t-zoner i byområder med mange gående og cyklister.
  • Indfør en skattemæssig fordel for cykelpendlere.
  • Støt kommunerne i at anlægge flere trygge og sikre cykelstier via en fast national cykelpulje.

Det kan du gøre

  • Fortæl os om steder i dit lokalområde, hvor det er utrygt at cykle. Del din viden via det interaktive kort på CYKELLAND.NU. Vi bruger kortet til at fortælle politikerne, hvor trafiksikkerheden for cyklister bør forbedres.
  • Del din opbakning til CYKELLAND.NU på dine favorit sociale medier.
  • Stem til det kommende folketingsvalg på politikere, der arbejder for et bæredygtigt og cykelvenligt Danmark.

Hvorfor Cykelland.nu ?

  • Det er ikke for sjov, at vi opfordrer Folketingets politikere til at gennemføre de fire forslag i CYKELLAND.NU. Det er bydende nødvendigt.
  • Vores stillesiddende liv er den næststørste dræber efter rygning. Vores byer er ved at blive kvalt af bilkøer og trængsel på vejene. Klimaet er ved at bukke under. Vi er nødt til at handle. Vi er nødt til at gøre det klogt og hurtigt.
  • Flere danskere på cyklen vil forbedre vores sundhed, mindske trængslen på vores veje og styrke både miljø og klima markant og din egen sundhed og gode samvittighed.

Vil du være med ?
Jo flere vi er, desto stærkere står vi. VIL DU VÆRE MED?
Mobile Pay: Støt vores arbejde med et valgfrit støttebidrag via Mobile Pay / 818155.
Meld dig ind: Se de forskellige medlemskaber og medlemsfordele på Cyklistforbundet.dk

Link

CYKELPORTALEN