CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cycle Service Nordic – ny enedistributør for USWE® Cycle Service Nordic – ny enedistributør for USWE®
Det innovative firma "USWE Sport AB", der fremstiller rygsække med drikkesystemer, er nu repræsenteret af Cycle Service Nordic ApS som er blevet udnævnt som... Cycle Service Nordic – ny enedistributør for USWE®

USWE01

Det innovative firma “USWE Sport AB”, der fremstiller rygsække med drikkesystemer, er glade for at meddele, at Cycle Service Nordic ApS er blevet udnævnt som enedistributør af USWE® produkter til cykelmarkedet i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Som en del af USWE’s bestræbelser på at udvide og styrke sit verdensomspændende distributørnetværk, garanterer den direkte tilknytning til Cycle Service Nordic, at USWE® produkter vil være tilgængelige i stort omfang i de nordiske lande. Derved kan mange flere cykelryttere og entusiaster drage fordel af USWE’s stadigt voksende produktkatalog.

Per-Ola Ovin, administrerende direktør USWE Sports AB:
“Vi er meget glade for at meddele, at Cycle service Nordic er den nye, USWE®-enedistributør af vores cykelprodukter i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Samarbejdet er trådt i kraft og produkterne kan bestilles hos Cycle Service Nordic.
USWE® har stærke ambassadører såsom de internationale topryttere Steve Peat, Greg Minnaar, Josh Bryceland, Bryan Regnier, og nordiske hold/ryttere som Team Kalas Merida, Daniel Brengdahl og Benny Andersson. Sammen med Cycle Service Nordic ser vi et enormt potentiale for at udvide USWE’s markedsandel i de nordiske lande, og vi sigter mod at gøre USWE® til en af de mest solgte mærker inden for drikkerygsække på det nordiske cykelmarked.”

USWE02

Jannie Thomsen, Produkt- & Marketingchef CSN:
“Vi er stolte af at markedsføre nogle af de bedste produkter i cykelbranchen, og ved at implementere USWE® har vi tilføjet endnu et innovativt produkt af høj kvalitet til vores sortiment. Vi er meget tilfredse med aftalen og ser frem til at styrke USWE’s position på det nordiske marked.”

Om USWE Sports AB – www.uswe-sports.com
USWE® er en dynamisk virksomhed med stor passion og ekspertise i at lave drikkerygsække til highend brugere. Med alt det hårde arbejde, vi lægger i vores produkter, er vores mål, at du vil få større glæde af din sport, når du bruger en USWE® rygsæk. Det er derfor, vi er så passionerede omkring vores arbejde! USWE Sports har base i det sydlige Sverige med dybe rødder i de sportsgrene, hvor vi laver al vores produktudvikling. I design af rygsække er det ligeså vigtigt at forstå menneskets anatomi som at forstå anatomien i den aktivitet, hvor rygsækken skal benyttes. Det er derfor, at vi hos USWE® lægger så meget vægt på forskning og udvikling af hver enkelt rygsæk, vi markedsfører. Det, vi laver, er verdens bedste performance-drikkerygsæk. Velkommen til USWE familien!

Om Cycle Service Nordic – www.cycleservicenordic.com
Cycle Service Nordic ApS har siden 1985 været distributør af cykelkomponenter og er det nordiske SRAM Technical Support Center. Den primære leverandør er SRAM, der forsyner cykelbranchen over hele verden med indvendige gearnav, komponenter til mountain bike og landevej, hjul og tilbehør. Under SRAMs paraply finder man også varemærkerne RockShox, Avid, Truvativ, Zipp og Quarq.

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN