CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bæredygtig sadel fra Selle Italia Bæredygtig sadel fra Selle Italia
Selle Italia model X LEAF er en bæredygtig sadel med ny grafik inspireret af naturen - en del af Greentech processen. Bæredygtig sadel fra Selle Italia

En sadel skabt gennem en øko-bæredygtig produktionsproces, der undgår brug af forurenende stoffer takket være patenteret Greentech-teknologi.

Den nye Model X Leaf-sadel har iøjnefaldende grafik baseret på et grønt bladmønster.

Sella Italias filosofi har altid været stærkt fokuseret på innovation, fordi innovation betyder at bevæge sig fremad, hvilket, med tilføjelsen af ​​respekt for miljøet, er det der førte til Greentech produktionsteknologi, en fremsynet tilgang til at skabe cykelsadler.

En produktionsproces, der fuldstændigt eliminerer brugen af ​​enhver form for forurenende elementer, såsom lim og syntetiske harpikser, uden spild, fordi alt kasseret materiale eller affald kommer tilbage i produktionscyklussen. Og da påstanden fra Selle Italia-teknologien er “Future Rides Green”, er slutresultatet en sadel med komponenter, der kan genbruges ved slutningen af ​​dens livscyklus.

Model X Leaf
Den bæredygtige, genanvendelige sadel med mekanisk samling og fri for forurenende stoffer I 2021 resulterede Greentechs produktionscyklus i Model X-serien af ​​sadler, som straks opfyldte markedets krav og trends. Derfor har Selle Italia fornyet tilbuddet ved at lancere den nye Model X Leaf, som supplerer serien med en ultra-miljøvenlig sadel med iøjnefaldende grafik: Bladmønsteret, trykt direkte inde i det gennemsigtige dæksel, fremhæver sadlens grønne tilgang. .

Model X Leaf-sadlen er produceret gennem mekanisk samling af tre komponenter, hvilket eliminerer brugen af ​​forurenende stoffer i fuld respekt for Greentechs produktionsteknologi. Skinnen er lavet af ultra-stærk og fleksibel FeC Alloy, mens sadlen har en bølget form for en mere stabil position for ryttere med posterior bækkentilt. Endelig har den nye Model X Leaf anti-bakteriel behandling integreret i polstringen.

Den ultrahurtige, automatiserede, energibesparende produktionsproces betyder, at detailprisen på Model X Leaf-sadlen også er konkurrencedygtig. Hele sadelproduktionsprocessen, der er patenteret af det italienske firma, er en nul-mils proces, fordi den involverer virksomheder, der alle befinder sig inden for en 15-kilometers radius fra dets hovedkvarter, og dermed er med til at reducere CO2-udledningen yderligere.

Specifikationer

  • Størrelse: 145mm x 245mm
  • Vægt: 315 gr
  • Skinne: FeC Legering Ø7 mm
  • Størrelse idmatch: L3
  • Vejledende udsalgspris: 59,90 euro

Link

CYKELPORTALEN