CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Den Store Nærhed = The Great Nearby Den Store Nærhed = The Great Nearby
To af branchens sværvægtere på hvert sit felt, Fjäldräven og Specialized gør nu fælles front på en række nye produkter tiltænkt weekend eventyren. Den Store Nærhed = The Great Nearby

I forrige uge løftede amerikanske Specialized og svenske Fjäldräven en flig på klem for deres nye samarbejde kaldet The Great Nearby, med en række flotte billeder af cykler og udstyr, uden dog at specificere nærmere hvad det gik ud på, andet end at de har indledt et samarbejde og nu lancerer  deres bud på en række produkter for weekend eventyren.

I bedste julegavestil præsenterer de  i denne uge de første 14 produkter i den nye serie, og flere skulle angiveligt være på vej.

De første produkter i tøjserien læner sig tæt op af det vi allerede kender fra Fjäldräven: en anorak, uld CaliSwede T-shirt, uld T-shirt, hat, cykelkasket, tørklæde og sokker. Alt undtagen tilbehøret tilbydes i både herre- og damestørrelser i en række forskellige farver.

Det er på taskesiden vi finder en smule mere nyskabelse, med Cool Cave, der er en halvstiv taske, og Cave Lid Pack, et låg, der fungerer som en skuldertaske til Cool Cave. Taskerne består af: Cool Cave, Cave Pack, Cave Tote og Cave Lid Pack.  De populære hardcase motorcykeltasker har ikke levet forgæves.

 

Nu venter vi så på om Specialized endelig lægger sig i selen og kommer op med en cykel der i højere grad skiller sig ud og bevæger sig mere væk fra det cykelsportsimage de stadig cykler rundt med og i højere grad tilgodeser de mange Laissez faire cyklister, eller om de tager Sequoia modellen frem af mølposen igen som de har gjort på pressefotoet. En gravel/bikepacking cykel der i vores optik er/var den hidtil bedste Specialized har udviklet. Læs vores test af Sequoia Expert her 

Produkterne skulle når dette læses være tilgængelige. Læs og se mere på de respektive brand links.

Link

 

CYKELPORTALEN