CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykeltøjbrand fra Orbea Cykeltøjbrand fra Orbea
Med Hiru lancerer spanske Orbea deres eget cykeltøjs brand. Cykeltøjbrand fra Orbea

Med Hiru præsenterer cykelproducenten Orbea sit første eget cykeltøjs mærke. Ifølge baskerne tilbyder Hiru højkvalitets “Made in Europe” cykeltøj.

Hiru er et  højteknologiske mærke der benytter  avancerede tekstiler og pasformer. Der præsenteres i alt tre linjer til forskellige anvendelsesområder, alt sammen skabt ved hjælp af erfaringerne fra cykelmærket Orbea.

Tre kollektioner: Lab, Advanced og Core.
Lab – kollektionen inkluderer letvægts- og aerodynamisk designede dele til toppræstation i racing.
Advanced – kollektionen består af højteknologisk tøj til atleter, der – hvad enten det er til landevejsløb, på stierne eller terræn – er særligt interesserede i de virkelig lange distancer. Derudover er denne linje afhængig af teknologier og stoffer, der giver komfort for at sætte lange ture i forgrunden.
En nyskabelse i forhold til de kendte mærkevare brands er Core – kollektionen “tøj fyldt med smarte detaljer” – det vil sige, at det er beregnet til hverdagsbrug under alle forhold. Til dette formål blev stoffer omhyggeligt udvalgt, der tilbyder maksimal sikkerhed og komfort, mens de forbliver tro mod Hirus tekniske forbillede

Naturligvis tilbyder Hiru også personligt cykeltøj til grupper, events, klubber og firmaer.
Fra det baskiske Orbeas hovedkvarter lyder: “Med en bred vifte af muligheder støtter mærkets eget designteam kunderne i at udvikle den perfekte løsning til enhver gruppe, enhver begivenhed eller hver klub.”

Branded er endnu i opstarten og der er ikke ydeligere detajler om de enkelte produkter endnu, men vi følger naturligvis udviklingen, ikke mindst på den kommende cykelmesse i Dusseldorf hvor de skulle være repræsenteret.

Link

CYKELPORTALEN