CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: Morgaw Saddel Adjust TEST: Morgaw Saddel Adjust
En nyttig lille app som gør det lettere at eksperimentere med den korrekte vinkling af en eller flere sadler. TEST: Morgaw Saddel Adjust

Folkene bag den banebrydende Morgaw saddel, har udviklet en fiks lille app til telefonen, som omdanner den til et digitalt vaterpas hvor du kan gemme og prøve forskellige indstillinger for korrekt vinkling af din cykelsadel.

En gylden regel siger at en saddel skal være i vater, men sådan forholder det sig ikke altid. Vi har testet en lille nyttig app til mobiltelfonen som gør det let at eksperimentere.

Afprøvning
Morgaw Saddle Adjust bruger kamera og vaterpas funktionen i din smartphone og gør det nemt at gemme forskellige vinkler for sadlen, og let at komme tilbage til de oprindelige indstillinger. Det kan benyttes som almindelig vaterpas med en 0 graders vinkling eller med individuelle indstillinger vinklet op eller ned.

Appen kan gemme tre forskellige saddelvinkler og positioner så man kan finde tilbage til den tidligere optimale position, hvis man ofte skifter sadler. Via et simpelt grafisk interface med grønne og røde indikatorer samt billeder af sadlen er det et nyttigt lille værkstøj som ikke koster alverden.

Konklusion
Morgaw Saddel Adjust App er et fint hjælpemiddel for dem som gerne vil eksperimentere med den mest optimale vinkling af sadlen. Ved at kunne gemme forskellige indstillinger for den sasmme saddel, bliver det hele meget lettere.

Link

CYKELPORTALEN