Scandinavian Side Bike

Scandinavian-Side-Bike-05

De fleste har en cykel, og sikkert også nogle unger og måske en hund som af og til trænger til lidt frisk luft uden nødvendigvis selv at skulle flytte benene. Det må de vokse klare. Scandinavian Side Bike er en smart sidevogn lige til at sætte på cyklen.  Den fås i to udgaver en letvægtsudgave i kulfiber og en lidt tungere og billigere udgave udført i glasfiber. Der er plads til to børn i den med indbygningssædet.  Herudover kan den naturligvis bruges til transport af alt muligt andet lige fra vovsen til indkøbsvarerne.  Monteringen er let med et vippebeslag som monteres fast på cyklen, som nu kan bruges både med og uden sidevogn.  I tilgift kan sidevognen også bruges som Pulk på skiferien.

Scandinavian-Side-Bike-02

Scandinavian side bike er et lille famileejet firma, der er startet op med den gode idé at lave en sidevogn til vores lille søn. Idéen udviklede sig efterhånden som projektet skred frem, bla. at den også skulle kunne bruges som pulk, da hele familen er meget glade for at løbe på langrend. Efterhånden som den første sidevogn blev færdig, kom også tanken om at producere den i et større styktal. Denne tanke opstod bl.a. på baggrund af den store opmærksomhed vi fik, når vi kørte med sidevognen på gaden, bl.a. med spørgsmål og henvendelser fra forældre, der ville vide hvor de kunne købe den. Derfor besluttede vi at starte firmaet Scandinavian side bike. Vi valgte dette navn fordi vi elsker den skandinaviske friluftskultur og ser mange anvendelsesmuligheder for hele familien både på cykel og ski for denne ’side bike’ i hele Skandinavien.

Scandinavian-Side-Bike-04

Link  

This entry was posted in Produktnyt and tagged , . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.


 • Nyhedsbrev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 • Annoncer

 • Samarbejdspartnere

 • Tag sky

 • Arkiver

 • LinkedIn

  Torben Finn Laursen
 • Nyeste indlæg