CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Frances Farfarer Cykeltrailer Frances Farfarer Cykeltrailer
En ethjulet anhænger med høj frihøjde og egnet til børnetransport Frances Farfarer Cykeltrailer

Her på Cykelportalen er vi varme fortalere for den ethjulede cykelanhænger som et godt alternativ til cykeltasker på det store cykeleventyr. Vi har gennem tiderne testet forskellige modeller. De fleste modeller er med fastspænding til akslen på baghjulet. Dette er dog ikke altid videre praktisk, specielt hvis man cykler meget offroad, hvor trækanordningen ofte kommer i kambolage med underlaget.

Amerikanske Frances Farfarer Trailer adskiller sig ved at monteres på saddelpinden. Desuden har traileren en slags hængekøje til bagage og junior. En af få ethjulede anhængere der faktisk er egnet til børnetransport. Det tog omkring 10 år at udvikle traileren før konstruktøren var tilfreds med resultatet, hvis enkeltdele er konstrueret til at kunne holde til hårdhændet brug under alle forhold. Rammen er udført i stål og den vejer godt 4,5 kg.  Den ruller på et 20″ hjul og kan pakkes sammen og opbevares/transporteres i en box på 36x16x7 cm.

 

En komplet trailer koster 550US$. Når du bestiller den skal du huske at opgive hvilken størrelse hjul din trækcykel har samt diameteren på saddelpinden. Da traileren er håndbygget er der flere muligheder for individuelle løsninger. Frances Cycles bygger også fine håndbyggede cykler i stål.

Link

CYKELPORTALEN