CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Den danske cykelbranche bløder stadig… Den danske cykelbranche bløder stadig…
Endnu en cykelbutik må kaste håndklædet, og ikke uventet reddes stumperne af en stadig cyklende i branchen... Den danske cykelbranche bløder stadig…

Detailledet indenfor alle brancher har det svært. Specielt de små butikker som ikke i tide har forsøgt at sadle om, lider meget og nyeste tal melder om op mod 4000 færre butikker.  Mange i forhandlerledet kaldes os forbrugere troløse, fordi vi i stadig stigende omfang køber fra de store kæder og online hjemme fra sofaen. Nu er det altid let at give andre skylden for ens fiaskoer, men almindelig sund købmandsskab, eller mangel på samme, spiller sikkert også ind.

Denne negative udviklingspiral smitter naturligvis også af på cykelbranchen, hvor den ene lille cykelsmed efter den anden må dreje nøglen om.  Webike er seneste i rækken. En butik som i sin tid blev startet som gadens nye frække dreng med en aggressiv prispolitik, under navnet RoadBikeShop og som i en årerække udvidede og udvidede, inden de blev opkøbt og omorganiseret og skiftede navn til Webike.

Nu er Webike så måtte dreje nøglen om. Selv udlægger de det sådan:

Kære kunde
WeBike har desværre måttet kaste håndklædet i ringen og lukke efter flere års fejlslåede forsøg på at skabe en levedygtig forretning. Vi vil gerne takke dig som kunde for din trofaste handel gennem alle disse år og ligeledes takke alle medarbejderne for deres store indsats og engagement samt ønske dem held og lykke fremover.

Men hvad så nu? 
Det glæder os meget, at Heino Cykler har valgt at åbne butik i vores gamle lokaler i Odense, nu som Heino Cykler. Her kan du allerede nu gense velkendte ansigter. WeBikes webshop vil snarest muligt blive til Heino-cykler.dk, men med et endnu bredere sortiment end på webike.dk. Ligeledes vil tidligere WeBike medarbejdere stå for support og udvikling – de er allerede i gang med at udvikle en ny version af Heino-cykler.dk.

Heino Cyklers initiativ sikrer, at der kan bevares arbejdspladser samt cykelfolket på Fyn stadig har en fed butik at handle i.

Selv om Heino Cykler ikke er forpligtiget til det, så har de alligevel valgt at tilbyde WeBikes kunderne følgende:

  • Gavekort udstedt efter 1. januar 2017 kan bruges hos Heino Cyklers 3 butikker og på Heino-cykler.dk, når den nye version er oppe. Gavekortene kan ikke bruges efter den 1. december 2017 og gælder ikke på nedsatte varer.
  • Forudbetalt depositum for varer der ikke er afhentet endnu, er ikke gået tabt, du skal ringe til Webshoppen på: 70 22 99 91.
  • Garantisager håndteres af alle Heino Cykler butikker og webshop.
  • Reklamationer håndteres af alle Heino Cykler butikker og webshop.
  • Bytning af varer håndteres af alle Heino Cykler butikker og webshop.

Vi håber, at du vil tage godt i mod Heino Cykler.

Heino Cykler har også valgt at lave et kæmpe ophørs udsalg med vanvittige priser i den gamle WeBike butik på Sommervej i Aarhus den 15. og 16. september 2017. Mere kommunikation herom senere.
Tak fra alle os i WeBike

Link

 

CYKELPORTALEN