CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Burleys første ethjulede anhænger Burleys første ethjulede anhænger
Cykelanhænger specialisten på vej med deres første ethjulede transportanhænger... Burleys første ethjulede anhænger

Hvad der startede som håndsyede cykeltasker, for mere end 35 år siden, og et akut behov for at kunne transportere tasker og børn til markedet, i bestræbelserne på at leve en bilfri tilværelse, blev starten til Burley, grundlagt af Alan Scholz.

Alan’s første anhænger blev snart efterspurgt af venner og bekendte og den lokale cykelforretning.  Hvad der startede som et cooperativt selskab har idag udviklet sig til et firma som sætte standarden for sikker og gennemtæmkt bagage- og børnetransport på to og tre hjul.

CoHo er Burley første ethjulede anhænger. Den fås i to udgaver, med og uden affjedring, og mulighed for at bruge forskellige hjulstørrelse. Fastpændingssystemet er med udskiftelige dropouts så den kan tilpasset forskellige stikaksler og cykeltyper. I følge Burley skulle den være lige velegnet til landvejs og touring som til Offroad kørsel. Problemet med ethjulede anhængere er altid parkeringen. Dette har Burley løst ved at montere en kraftig bred støttefod som kan holde både anhænger og cykel. Ud over tasken er der også gjort plads til at man kan fastspænde større og længere effekter øverst.

Den nye anhænger får officiel præsentation på Eurobike senere på måneden, hvor vægt, last og priser bliver tilgængelige, så stay tuned…

Link

 

CYKELPORTALEN