CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Automatgear til eksisterende elektroniske landevejsgrupper Automatgear til eksisterende elektroniske landevejsgrupper
ProShift Racing lover optimalt elektronisk gearskift til både SRAM eTap, Shimano Di2 og Campagnolo ESP Automatgear til eksisterende elektroniske landevejsgrupper

proshift02

Begrebet elektronisk gearskift er egentlig lidt misvisende for de elektroniske landevejsgrupper da det i princippet bare er en elektrisk motor der erstatter wiren og nu skifter gear. Det er stadig dig som bestemmer hvornår du vil skifte gear.

ProShift Racing går skridtet videre og indfører elektronisk automatgear, hvor systemet ud fra dine opsamlede data om puls, kadance, watt, Vo2 og hastighed omsættes til matematiske algoritmer som herefter selv skifter gearet på cyklen, så du altid kører i det mest optimale gear ud fra din performance. Det minder en smule om Shimanos Syncro Shift men er meget mere avanceret og nøjagtigt.

proshift01

Systemet er først og fremmest tænkt til konkurrance og syntes som oplagt for Chris Frome og Team Sky der bestemt ikke overlader noget til tilfældigheder når det angår systematisk tilgang til cykelsport. Om UCI så vil godkende systemet er en helt anden sag.

Det smarte er at ProShift er en Add On Device der passer på alle elektroniske gearsystemer. Det fås i 6 forskellige versioner fra priser omkring de 8000 kr.

Link

 

CYKELPORTALEN