CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Kommende nyt fra Cykelportalen Kommende nyt fra Cykelportalen
Ingen BlackFriday her - men en lille teaser på hvad du kan se frem til at læse på... Kommende nyt fra Cykelportalen

Ingen Black Friday tilbud her, men en lille teaser på hvad du kan se frem til at læse her på Cykelportalen i nær fremtid.

  • Cykeltøj kan være andet end tætsiddende reklame befængt Lycra.  Café du Cycliste er et godt eksempel på dette, med deres Solange trøje,  lige velegnet til et café besøg som en tur på gravelbiken. Ja til alle former for cykling, uden at skulle ligne en klovn ;o)  Testen er nu online her.

  • Vi har med stor spænding set frem til at skulle smide benene over den nye Urwahn Waldweisel. En usædvanlig gravelbike i mere end en forstand. Den største nyskabelse er brug af 3D printede muffer samt udeladelse af saddelpindsrøret. Mens du venter på vores dom, kan du passende få lidt baggrundsinformation om Urwahn fra vores besøg hos dem i  Magdeburg.  Læs mere om det urbane vanvid her.  Læs selve testen af Waldweisel her.

  • GoodYear er på vej ind på det danske marked gennem den danske grossist Peakbike. Vi har forsøgt at slide et sæt  Connector Ultimate dæk op i størrelse 650B x 50 mm, men indtil videre uden held. Et ekstremt slidstærkt og punkter resistent graveldæk. Læs testen af GoodYear Connector Ultimate her.

  • Mens der er endog meget lange leveringstider på de kendte reservedele brands til din cykel, er problemet mindre udtalt ved de mindre kendte brands. Men er de ligeså gode ? Vi har testet et par kæde/krans sliddelene fra SunRace og det er “ikk så ringe endda”

  • Hase Bikes er en usædvanlig cykelfabrik der har specialiseret sig i at udvikle og producere cykler til dem der af den ene eller anden grund ikke kan bruge en almindelig cykel. Vi har besøgt dem og hørt mere om fremtiden og de store udvidelser i Waltrop.

  • Cykelportalens gamle redaktør tog turen på cykel til EuroBico i Frankfurt denne sommer. Det blev til lidt af en zigzag kurs, gennem et Tyskland, med stadig meget store kontraster mellem øst og vest,  til trods for at der historisk er  løbet meget vand i floderne siden murens fald.  Ikke bare en turberetning, men også lidt tanker om det at være cyklist og de udfordringer det giver i vores allevegne motoriserede verden. Optakten ligger her

På gensyn i cyklens mangfoldige verden her på Cykelportalen, Danmarks eneste uafhængige cykelportal der dækker cykling bredt.

 

CYKELPORTALEN