CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

På cykel til EuroBico På cykel til EuroBico
I disse dage er Cykelportalens redaktør på cykel mod Frankfurt med stop i Magdeburg og Waltrop for at kikke på unikke cykler. På cykel til EuroBico

 

Messer og produktpræsentationer er så småt igen ved at starte op efter efter mere end et år på standby. Vi er blevet inviteret til EuroBico i Frankfurt i slutningen af juli.  Når dette læses er cykelportalens gamle redaktør på vej mod den tyske metropol naturligvis på cykel. Det er ikke første gang vi her på Cykelportalen forener lidt ferie med arbejde og tester noget af det meget udstyr under real life betingelser. Læs vores tur over alperne i forbindelse med Eurobike Media Days her.

Udstyret med nyeste generation af  Extrawheel traileren til test, går turen mod Gedser og færgen til Rostock. Videre godt 276 km sydover af mindre biveje og cykelruter på en selvkomponeret rute  mod Magdeburg hvor vi vil besøge Urwahn Bikes og teste deres nyeste 3D printede stål gravelbike. Læs mere her.

Efter et par dage med wein und gesang går det videre sydvestover mod Waltrop  og HaseBikes. Et firma vi længe gerne har villet besøge, der udvikler og producerer specialcykler.  Sluttelig vender vi cykelhjulet sydover mod  Frankfurt og Mainhattan hvor EuroBico messen løber af stablen fra den 24 til 26 juli.

Du kan se frem til  messerapporter, besøgsartikler og test, men samtidig vil vi også benytte turen til at tage temperaturen på Tyskland som cykelland. Er det overhovedet muligt at slippe for der Autobahn. Vi gør forsøget godt hjulet på vej af Komoot appen der er på få år har udviklet sig til et af de bedste planlægnings værktøjer til tur- og eventyrcyklister. Og naturligvis hvad vi syntes om seneste udgave af Extrawheel traileren, minus vimplen som blæste af på førstedagen.

Link

 

 

CYKELPORTALEN