CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Urwahn Acros EDT Urwahn Acros EDT
Den prisbelønnede 3D printede stålramme får nu også som gravelbike med eller uden affjedring Urwahn Acros EDT

Vi har tidligere omtalt det tyske cykelbrand med deres helt unikt producerede  stålrammer ved hjælp af 3D printning. Med Acros EDT lancerer Urwahn nu et 3D printet gravelbike med det for dem karakteristiske saddelrørs fri design.

Urwahn cyklen der egentlig kom til verden som lidt af et ingeniørmæssigt forsøgsprojekt, har altid været lidt af en øjenåbner med en ramme uden noget saddelrør, der ud over det aparte udseende også giver nogle komfortmæssige  fordele.  Grundlæggende  samme kontruktion som de øvrige modeller, men nu med plads til bredere dæk og forberedt for affjedringsforgaffel, er Urwahn Acros EDT en ægte gravelbike, for dem som gerne vil have noget anderledes og som teknologisk er helt på forkant med den nyeste produktionsteknologi 3D printing.

Standard vejer Urwahn Acros EDT med en fast forgaffel 10.4 kg  og fås i fire størrelser (XS-XL).  Special edition Urwahn Acros EDT cyklens som set på disse billeder koster mellem kr. 63.000,- og kr. 71.000,- afhængig af om den skal udstyret med en fast kulfiber forgaffel forberedt for Bikepacking, eller den islandske Lauf gaffel.

I forbindelse med redaktørens cykeltur til EuroBico triller vi forbi  dem i Magdeburg, så stay tuned  for  historien om Urwahs unikke 3D printede rammer samt naturligvis en prøvekørsel og test af vidunderet.

Link

 

 

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN