CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelportalen TESTER… Cykelportalen TESTER…
Flere spændende testnyheder på vej fra Coboc, Focus, MET og TERN... Cykelportalen TESTER…

Her er hvad du foreløbig kan være sikker på at læse af test i nær fremtid.

Coboc er en ny spiller på det danske marked, hvis elcykler er et frisk bud på cykler der både ligner og kører mere som en almindelig cykel end en elcykel.  Vi har haft fingre i en særlig Premium udgave. Testen er nu online her

Den traditionelle ladcykel er kommet i høj kurs efter de har fået motorhjælp. Men videre behændige i bybilledet er de ikke, og slet ikke for uerfarne cyklister.  Men TERN GSD nu i ny forbedret udgave, kan du stort det samme med 200 kg last (TÜV certificeret), men mere letkørt. En herlig familie cruiser/transporter. Du kan læse vores omtale af cyklen her.  Selve testen tog os bl.a på en lille vinter e-Bikepackingtur. Det kan du læse om i løbet af et par uger.

Under mottoet, “Born to Loose” som et lidt ironisk modspil til de altid “Verdens hurtigste og letteste” , kom Focus Atlas pludselig på alle cykel nyheds sites. En lækker gravel/bikepacking cykel der afkrydser alle de rette bokse til en fornuftig pris. I disse dage er vi på Bikepacking minieventyr på den nye Atlas 6.8.

MET topmodel lanceres i disse dage som “hurtigere end nogensinde”. Lidt tom snak og skudt vildt over målet for de fleste almindelige cyklister. Med MET Allroad får du en god sikkerheds godkendt hjelm til en fornuftig pris, som du ikke ærger dig at skal udskifte hvis du har været udsat for styrt.  En fremgangsmåde som også  gælder  de dyre MIPS hjelme. Testen er nu online.

Endelig har vi de to GPS alternativer på styret fra Bryton og Hammerhead.  God cykeltur og sæsonnen starter ikke nu, den varer hele året :o)

CYKELPORTALEN