CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Test af to nye GPS cykelcomputere Test af to nye GPS cykelcomputere
De store etablerede brands med mega budgetter og markedsføring, får i forvejen mere end rigelig omtale, så dem må du finde andre steder.  Vi tester... Test af to nye GPS cykelcomputere

Vi har tidligere annonceret test af to nye GPS cykelcomputere fra henholdvis Bryton Sport og Hammerhead. Som du kan læse mange andre steder er alt jo ikke helt som det plejer pga den pandemi, heller ikke for cykelbranchen, der slet ikke kan følge med den stigende interesse for cykling, nu hvor vi bliver begrænset på stort set alle andre områder. Det  betyder også de lovede testprodukter ikke altid dukker op på de angivne tidspunkter.

Men nu er de to GPS’er landet på redaktionen og vi gået  igang med at teste dem. Så stay tuned for vores indtryk af  Bryton Rider 750 og Hammerhead Karoo 2.  Brytor Rider er et godt og billigt alternativ til Garmin Edge 830, mens Karoo 2 er den længe ventede efterfølger til den meget roste Karoo fra Hammerhead.

Du kan læse vores omtaler af de to produkter her  Hammerhead Karoo 2 og Bryton Rider 750. Kan du ikke vente og straks selv vil have fat i en af slagsen finder du dem her.

Sluttelig en lille teaser om TEST af en for det danske marked, ny elcykel, der er online første uge i marts 2021.

CYKELPORTALEN