CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Hammerhead Karoo 2 klar til forudbestilling Hammerhead Karoo 2 klar til forudbestilling
Godt nyt til Garmin og Wahoo skeptikere. Hammerhead Karoo 2 er lige på trapperne... Hammerhead Karoo 2 klar til forudbestilling

 

Garmin og Wahoo sidder tungt på markedet for cykelspecifikke GPS’er. Mange andre producenter har forsøgt sig , men gør dem sjælden rangen stridig, primært fordi de har et kæmpe produktionsapparat og nogle mega markedsførings budgetter Kopiering er ofte lidt lettere, fremfor at starte på en frisk og tænke lidt mere ud af boksen.

Hammerhead Navigation går helt egne veje. Deres første produkt var den markant anderledes Hammerhead, som dog aldrig rigtig slog an primært fordi den var for aparte både i udseende og funktionalitet. Læs vores test af den her. I en verden hvor der lanceres nye produkter hvert eneste år, er det befriende at Hammerhead holder liv i deres produkter op til tre år, eller mere ved løbende at holde dem ajour med månedlige software opdateringer.

Med Karoo gik Hammerhead i de stores fodspor med kortnavigation  og touchskærm. Og så alligevel ikke, med eget udviklet software, markedets absolut bedste skærm og en meget lang batteritid samt månedlige opdateringer af softwaren ramte de plet. Læs vores test af Karoo her.

Tidligere på året teasede Hammerhead med at en nye Karoo var på vej. Læs vores reportage her. Nu er den så klar  og kan forudbestilles. Interessen har allerede været så overvældende at den lovede levering af det først batch i oktober måned allerede er reserveret. og næste levering nu ligger fremme omkring juletid.

Karoo 2 er en videreudvikling af Karoo, hvor primært de fysiske dimensioner er blevet mindre, hurtigere processor og ydeligere forbedring af batteri tiden er de væsentligste ændringer.  Dette sammenholdt med en mere træningsorienteret software gør den til en alvorlig konkurrent til både Garmin og Wahoo, samt naturligvis deres månedlige software opdateringer som gør at din GPS altid vil være helt up to date.

Prismæssigt ligger den på samme niveau som forgængeren og eksisterende ejere af Karoo kan få refunderet et vist beløb indenfor 45 dage efter modtagelse af den nye, ved at sende en fungerende Karoo retur. En disposition de øvrige brands godt kunne lære lidt af og som på gammeldags købmandskab vel hedder noget så simpelt som -kundepleje-

Stay tuned for vores test i løbet af foråret.

Link

CYKELPORTALEN