CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bryton Rider 750 Bryton Rider 750
Den nye GPS topmodel fra Bryton Sport er et forfriskende alternativ i Garmin/Wahoo dominansen på det danske marked. Bryton Rider 750

Garmin og Wahoo sidder næsten monopolagtigt  på markedet for cykelspecifikke GPS’er i Danmark. Det er synd og skam for der findes et hav af gode alternativer, som kan det samme og måske lidt til på visse områder.

For dem der gerne vil have noget andet end de samme grå katte, er Taiwanesiske Bryton Sport et fint alternativ. Firmaet har bevist sin eksistens berettigelse siden godt 2009 hvor flere tidligere medarbejdere fra Magnelan og Navman satte sig for at komme med et kompetent alternativ.

Nyste udspil fra deres kant hedder Rider 750. Der er tale om en GPS med 2,8″ berøringsfølsom farveskærm og preinstallerede OSM kort Ud over adressesøgning har den en ny funktion i form Voice Search.

Desuden har den muligheder for forskellige virtuelle træningssessioner med  Virtual Track Simulation og  Virtual Power Workout i forbindelse med Bryton Active App. Endelig er den kompatibel med Shimano STEPS motorsystemet så den kan vise ladestand og hvilken motormode du cykler i.

Rider 750 E er basismodellen med computer og holder tilbehør mens 750T er topmodellen med alt udstyr inkl. sensorer til puls og kadance. Priser mellem godt kr. 1.800,- og kr. 2.400,-

Link

CYKELPORTALEN