CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Tern opgraderer deres GSD Tern opgraderer deres GSD
Fremfor at lave helt om på en grundlæggende genial cykelkonstruktion er den nye GSD blevet opgraderet med nye komponenter. Men stadig den samme kompakte,... Tern opgraderer deres GSD

Tern GSD kom på markedet i 2017 og vendte op og ned på hvordan en multifunktionel elcykel for hele familien skulle konstrueres og se ud. Med udgangspunkt i en lastevne på 200 kg, et lavt tyngdepunkt pga af de små hjul samt en oprejst multijusterbar kørestilling som passer til personer mellem 150 og 190 cm var GSD en anderledes livsstil cykel. Vi havde  dengang lejlighed til at teste den og var temmelig begejstret. Læs hele testen her.

I stedet for at opfinde den dybe tallerken en gang til, og lave om på et grundlæggende godt design og koncept, har teamet bag Tern lyttet til hvad eksisterende kunder og test anmeldere har rapporteret som potentielle forbedringsmuligheder. 

Grundlæggende ligner den nye GSD sig selv og er primært blevet opgraderet på udstyrsdele. Frontaffjedring, bæltedrev og lukket kædekasse og baghjulsvisir er nogle af dem. Naturligvis har den også fået seneste generations Cargo og Momentstærke motor fra Bosch. Hertil kommer valgmuligheder mellem en hel palette af friske nye farver.

Med den nye Hartje Ebsen distributør er der nu optimale muligheder for både kunder og forhandlere til at stifte bekendtskab med denne multikunstner af en familie cykel og transport æsel til den aktive og travle storby familie.  En cykel der burde have en meget stor potentiel kundekreds i hele Skandinavien.

Link

 

CYKELPORTALEN