CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Danske cykelproducenter Danske cykelproducenter
Dansk cykelproduktion står af uransaglige grunde ikke særligt højt på iværksætterl listen. Men de findes og har det godt... Danske cykelproducenter

Som mangeårig cykelskribent, har jeg altid undret mig over hvorfor ikke langt flere iværksættere kaster sig over cykelproduktion, men måske det for alvor trænger igennem nu hvor cyklingen pludselig har fået investorernes interesse.

Vi har gennem tiden besøgt mange af de små danske cykelproducenter, der tydeligt viser diversiteten og de mange måder at gribe tingene  an på. Vi er altid på udkik efter nye historier, så kontakt os gerne hvis vi skal skrive om jeres cykeleventyr…

Vi har samlet lidt highlights fra tidligere besøg nedenfor. Se alle besøgsartikler under “Besøgs Artikler

Dansk Cykelhåndværk i verdensklasse. 

Vi har besøgt en af de få tilbageværende cykelmagere i Danmark, der laver alt selv fra bunden, og som nok tænker mere i sjæl og perfektionisme end i at tjene “lette” penge.

BenBen skifter gear

To cykelbrødre fusionerer og åbner ny shop/værksted på Amager udelukkende med egne nicheprodukter indenfor Gravel segmentet

Co&Coh 

Hvad der startede som to ildsjæles projekt med en træcykel, har udviklet sig til en stor palette af forskellige cykler der skiller sig markant ud både i design og materiale valg.  Læs også om Vogelbikes.

Dansk Ladcykel med international sexappeal

Solidt købmandsskab og Guerilla markedsføring går hånd i hånd hos firmaet bag Bullitt ladcyklen, der blev verdensberømt under navnet Larry vs. Harry .

Stolte traditioner og flot håndværk

I en cykelverden oversvømmet af masseproducerede cykelstel fra fjernøsten, er der stadig nogle få der holder fast i de gamle steltraditioner. Vi har besøgt en af de få tilbageværende danske stelbyggere.

Har du/I en god historie til emnet Danske cykelproducenter, hører vi gerne fra dig/jer

 

 

CYKELPORTALEN