CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Rejs ind i cykeldrømmen… Rejs ind i cykeldrømmen…
Cykelhåb og eventyr forude. Lad dig inspirere mens vi venter på at verden igen åbner op... Rejs ind i cykeldrømmen…

En mørk og grå november er hvad cyklisten med den store rejselyst må tage til takke med i øjeblikket, men hellere ud i den friske luft og cykeldrømme end ingenting de næste tre måneder.  Det gælder om at finde glæde i det små og nære, selvom det naturligvis i længden kan være svært, specielt hvis man er udstyret med et STORT rejsegen efter nye horisonter.

Men fortvivl ej, verden skal nok vende tilbage til noget som ligner normale tilstande før eller siden, så lad dig inspirerer til den næste store cykeltur i vores mange cykelrejse beretninger.

Vi har klippet et par af dem her.

På to hjul i Marokkos ørken
Eventyrcyklist Claus Bertung har været på opdagelse i Marokkos Ørken på to hjul i de gamle nomaders fodspor…

Made in China
Naturligvis skal man opleve Kina på to hjul, selvom de fleste kinesere idag har kastet sig over de motoriserede unoder i helt stor stil. Cykelpostkort fra et mangfoldigt og kæmpestort land.

På Eventyr i Wales grønne ørken
I det smukke midt walisiske landskab, findes en næsten uberørt grøn ørken uden biltrafik. Vi tog med engelske Pannier på minieventyr blandt tusindvis af får.

Balkan My CycleWay
En personlig beretning om en cykeltur uden den store plan fra Sofia til Thessalonikki.

Turcykling i Norge
Vejrliget i Skandinavien er omskiftelig også i Norge, men på mange måder sætter først otte dage i silende regnvejr og herefter  otte dage sammen med Eventyrcyklisterne i strålende solskin tingene i perspektiv.

CYKELPORTALEN