CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye BioLogic produkter Nye BioLogic produkter
Cykeltilbehørs mærket Biologic kunne vise hele tre nyheder til I-phonen på Taipei Cycle Show, deriblandt et Bluetooth pulsbælte. Nye BioLogic produkter

Biologic

Biologic udbyder forskelliget nyttigt cykeltilbehør først og fremmest minded den almindelige cyklist.  Branded er en del af Tern Bicycles.   Vi har tidligere testet flere af deres ret innovative produkter, se links sidst i artiklen.
Nu er de på banen med to nye hylstre til iPhone 5 og et pulsbælte der kan kommunikere med smartphonen via bluetooth.

Biologic-Smart-Heart-rate-Strap-01

Bluetooth Smart Heart Rate Strap
Mange brugere af pulsbælter har alle deres data spredt over flere enheder lige fra løbebåndet i gymnastikhallen til cykelcomputeren og romaskinen. Med BioLogic Smart Rate Strap kan man samle alle sine træningsdata centralt på ens smartphone.  Forbindelsen klares via Bluetooth som giver 200 timers drift med et CR 2032 cellebatteri. I modsætning til andre løse pulsbælter kræves der ingen adaptor som skal sættes på telefonen for at det fungerer. Den passer til alle iPhone 4 og 5 modeller samt flere af de populære Android mobiltelefoner.  Som software kan man valgfrit bruge en af de mange apps eller BioLogic Bike Brain vi tidligere har testet.  Pris er 69Euro direkte hos Biologic.

Biologic-BikeMount-Plus

Bike Mount Plus for iPhone 5
På baggrund af tilbage meldinger fra brugere på deres eksisterende Bike Mount til iPhone 4 har BioLogic forbedret deres nye Mount Plus til iPhone 5. Låsesystemet og styrklampen er forbedret. Via en vandtæt SoundPipe™  er det nu muligt at få lyden ud fra højtalerne så man kan høre musik og høre telefonen ringe. Styrholderen har drejebeslag og er reduceret i højden. Prisen er 55 Euro direkte via BioLogics hjemmeside.

Biologic-Hardcase-02

Hard Case™ for iPhone 5
I takt med at iPhonen er blevet større er de eksisterende etuier også vokset.  Med en Hard Case i børstet aluminium er størrelsen reduceret væsentligt så man både kan bruge den som daglig beskyttelse til montage på cyklen.
Udført i fly aluminium med en vægt på 86 grams og indbygget silikone dæmpning. Er er fuld adgang til samtlige funktioner på iPhonen.  Pris 125 Euro.

Hermann Hartje er distributør i Danmark så alle tre produkter vil kunne købes via din lokale cykelforhandler.

Link

CYKELPORTALEN