CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Trods ihærdige forsøg fra konkurrenterne er Apples Iphone stadig markedsførende, og det gælder ikke mindst på tilbehørssiden, hvor det vrimler med smarte dimser.  Vi...

Trods ihærdige forsøg fra konkurrenterne er Apples Iphone stadig markedsførende, og det gælder ikke mindst på tilbehørssiden, hvor det vrimler med smarte dimser.  Vi har tidligere testet Bike Mount fra Biologic som er en smart vand og stødtæt kasse til Iphonen.  Recharge Case er i princippet den samme men med et indbygget genopladelig batteri på 1400 mAh,  der kan holde liv i din telefon i adskillige timer.  I kombination med et dynamonavn og Reecharge dynamokittet er man endvidere 100 % selvforsynende.

Vi har testet Recharge Case for Iphone,  Recharge Case bracket og Recharge Dynamokittet.

Afprøvning
Recharge Case ligner samme firmas Bike Mount til forveksling bortset fra tykkelsen på grund af batteriet i bunden.  Funtionsmæssigt er de også næsten  identiske.  Forskellen ligger i holderen til styret og opladning af batteriet.  Selve holderen er en stor klodset sag med to skruesvinger som gør det muligt at montere den på styr og frempinde helt op til 40 mm i diameter.  Foran er der et lille bøsning dækket af en gummiflap. Her sættes kablet i til Recharge Dynamokittet som forsyner og konverterer spændingen fra dynamonavet.  Recharge dynamokittet består af en lille regulatorboks som monteres på forgaflen ved hjælp af to kabelstrips.  Holderen har drejeled så Recharge casen kan vendes.  I forhold til Bike Mount holdren er den stor og klodset og gør at hele opsætningen bliver meget høj og ret klodset.  I det mindste burde holderen kunne gøres knap så høj.
Smartphonen ligger godt beskyttets i Rechargecase som er foret med et tykt indlæg.

Nederst på Recharge Case sidder en lille on/off knap og en gummiflap der dækker over to mini usb stik, der bruges når Casen skal oplades fra via usb porten på computeren eller man vil forsyne en anden enhed med strøm. Der er to måder at at oplade battteriet på.  Via USB kablet fra en computer eller direkte via et dynamonav og dymanokittet som regulerer strøm og spænding så det passer på alle dynamotyper fra 4 til 6 Volt.  Ved siden af tænd/ sluk knappen sidder en lille lysdiode som skifter farve fra rød når batteriet er næsten tomt til orange ved halv styrke og grøn fuldt opladet. Når man oplader batteriet blinker den.  Det tager ca. 1-2 timer for en fuld opladning.
Recharge case yder som Bikemount tilstrækkelig beskyttelse mod den sarte Iphone samtidig med at man kan betjene displayet og benytte kameraet.  Som en af de få kan den også holde til en tur i asfalten. I forhold til BikeMount er den ca. 100 gram tungere og lidt tykkere i de fysiske dimensioner.  Som ved andre genopladelige batterier skal det op og aflades nogle gange før at det opnår fuld kapacitet.

Konklusion
Recharge Case er først og fremmest tænkt til tur -og dagligdagscyklisten som bruger sin Iphone meget, og altid vil være sikker på at have tilstrækkelig med strøm til rådighed.  Det er betryggende på langtur at vide at man altid har tilstrækkelig med strøm til at kunne benytte GPS funktionen. Eneste forbehold er den klodsede holder til styret.

Priser

Recharge Case  99.99 $
Recharge Case bracket  19.99 $
Recharge Dynamokit  24.99 $

Link

CYKELPORTALEN