CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Funktionel streetbike fra Bombtrack Funktionel streetbike fra Bombtrack
Med Outlaw har Bombtrack fjernet alt unødvendigt - og konstrueret en cykel til stenbrosrytteren der vil have minimalt besvær- og vedligeholdelse Funktionel streetbike fra Bombtrack

Bombtrack er funktionelle cykler, uden en masse dikkedarer, udviklet i Tyskland og produceret på Taiwan. Med Outlaw er alt unødvendigt skåret væk og resultatet er en cykel hvor  -form follow function- går op i en højere enhed.

Med Outlaw har Bombtrack fjernet alt unødvendigt – og konstrueret en cykel til stenbrosrytteren der vil have minimalt besvær- og vedligeholdelse.

Bombtrack Outlaw har kun et gear og den rustne kæde er udskiftet med et næsten vedligeholdesfrit bæltetræk fra Gates Carbon.  650B x 47 C WTB Horizon dæk sørger for letløbende gang gennem betonjunglen og giver samtidig den fornødne sikkerhed og komfort når der er huller på vejen. Skal der endelig standses, tager de hydrauliske skivebremser maksimalt ved.

I bedste budcykelstil har Outlaw endvidere monteret en stor og effektiv frontloader så lasten altid er ingen for rækkevidde. Stellet er, som det næsten er sædvane fra Bombtrack, i stål og forgaflen er en bombproof model i aluminium. Der er rigeligt med bøsninger både for og bag hvis man ønsker skærme og bagagebærer. Der er fire størrelser at vælge imellem.

Vi har tidligere testet produkter fra Bombtrack og flere er på vej.

Link


CYKELPORTALEN