CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

EUROBIKE 2017: stor variation og mange facetter EUROBIKE 2017: stor variation og mange facetter
Dette års Eurobike er meget mere end kun nye cykler og tilbehør. Det er også en rig lejlighed til at fordybe sig i cyklingens... EUROBIKE 2017: stor variation og mange facetter

Om godt tre uger er det igen tid for alle cykelfolk at drage mod Bodensøen til verdens største cykeludstilling. Eurobike er meget mere end bare cykelnyheder. Messen byder også på en en hel vifte af forskellige arrangementer, foredrag og konferencer alt sammen med relation til cykling.

Dagen før selve messen officielt åbner, tirsdag den 29 august, er der to heldagskonferencer. Den ene står den Europæiske Cyklist Organisation ECF for. I samarbejde med ADFC indbyder de til den anden Smarter Cycling Conference, under mottoet “The Connected  Cyclist”  Konferencen er fra kl 11 til 17.  Den anden står Bike Europe for,  og er yderst aktuelt i disse vores internet handels tider, hvor de traditionelle cykelforhandlere og grossister er under voldsom pres. Under titlen Omni Channel. Konferancen er fra kl 13.oo til 17.00. Se mere om tilmelding på linken nedenfor.

Kvindecykling er i kraftig anmarch.  I løbet af messen er der forskellige konferancer, udstillinger og opvisninger alt sammen med relation til kvindecykling. Se mere i programmet under linken nederst.

Eurobike Academy har den første messedag to foredrag under temaet Digitalisering. En analyse om de forskellige Cykelsport Trends og forskellige Indkøbskanaler bliver præsenteret. Om eftermiddagen samme dag er der et foredrag om fremtidens mobilitet og de krav det stiller til certificering.  Certificering er et af de hotte emner i år, hvor man kan høre sidste nyt om standarder for certificering af cykler og ikke mindst elcykler, der stiller helt nye øgede krav til alt lige fra sikkerhed til mærkning og emballering.

Kreativ markedsføring er et andet emne som kommer under behandling i løbet af messen, lige fra Video historier til kreativ historiefortælling. (læs røverhistorie)

Cykelturismen er et andet område som i disse år oplever en kraftig vækst, væk fra de færdigpakkede ture til individuelle oplevelsesferier på alt i to hjul. Her er Eurobike Travel Talk fredag den 1 september, et godt sted at høre om de muligheder den giver. Læs mere her

I forbindelse med det traditionsrige Eurobike Party om fredagen, er temaet i år naturligvis 200 års dagen for cyklens opfindelse. Læs mere her.  Kultmagasinet fahrstil.de har indrettet en Trendlounge.

Lørdag er publikumsdag, og den sidste af slagsen, da Eurobike fra næste år bliver en lukket fagmesse, så det er sidste chance hvis du/I vil opleve Eurobike på nært hold.

Link

CYKELPORTALEN