CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelturisme på verdens største cykelmesse Cykelturisme på verdens største cykelmesse
Eurobike Travel Talk går bag om de nyeste trends og tendenser inderfor den globale cykelturisme. Cykelturisme på verdens største cykelmesse

Eurobike er en travl tid, og mange spillere er på banen, med produkter og serviceydelser. En af dem er Travel Talk konferancen, som har været en fast tilbagevendende begivenhed i 16 år. I løbet af dagen er der forskellige indlæg af indbudte gæstetalere, der kan berette om de nyeste trends og tendenser indenfor cykelturismen på verdensplan.

Konferancen er åben for alle som har deres gang på Eurobike, og kan være en kærkommen lejlighed til et afbræk i en travl messekalender. Konferencen starter kl 10.30 og slutter 17.30.

Af hensyn til planlægningen tilrådes det et tilmelde sig, men tilhørerne kan komme og gå til de indlæg, som de finder interessandte og iøvrigt kan få til at passe ind i deres eget program.

Om eftermiddagen er der lejlighed til at se nogle måske lidt anderledes tiltag og produkter, i de mange messehaller, alle med relation til cykelturisme. Udførlig program findes på Eurobikes hjemmeside eller direkte på nedenstående link.

Eurobike afholdes fra onsdag den 30. august til lørdag den 2. september.  Messen er åben daglig fra 9 til 18.  Lørdag er publikumsdag og sidste mulighed for cykelfans at opleve cykelcirkus i denne omgang. I 2018 bliver messen en lukket fagmesse og rykker frem til juli måned. Læs mere her  

Link

CYKELPORTALEN