CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Sikker Dims Sikker Dims
Universel sikkerhedsdims til cykelfolket. Sikker Dims

På det seneste er der dukket en mængde cykelsudstyr op, der kan detekterer hvis uheldet er ude og du styrter og har brug for hjælp. Det er specielt nyttigt hvis du cykler meget alene og på steder hvor der ikke er megen trafik, som i skoven eller på kringlede spor Off the Beaten Track.  Vi har senest testet Garmin Varia og SeeSense lygterne, og lige nu gør Specialized et stort nummer ud af at markedsføre deres nye cykelhjelm med crash teknologi.

Tilbage i oktober måned omtalte vi en lille dims som kan alt det, de før omtalte DimseDutter kan, men på en mere universel anvendelig måde i kombination med eksisterende udstyr, og til en fornuftig pris som ikke skal tilgodese storaktionærer, men derimod det lille innovative iværksætteri.

Tocsen er en lille GPS tracker som kan monteres på hjelmen, under sadlen eller hvor som helst på cyklen eller på dig selv. Den fylder ikke mere end godt tre Euro mønter lagt oven på hinanden.  Toscen er finanseret via crowdfounding og har allerde nået sit mål med mede end 200%. Men der er endnu et par  dage til at kunne sikre sig et eksemplar til en særlig intropris. Vi har sikret os et eksemplar og vender tilbage med en test i starten af det nye år.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN