CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Vittoria lancerer anden generations Graphene dæk Vittoria lancerer anden generations Graphene dæk
Vittoria præsenterer ny generation af Graphene dæk som ventes på markedet i løbet af marts måned. Vittoria lancerer anden generations Graphene dæk

 

BANGKOK, Thailand – Vittoria introducerer nu deres anden generation af dæk med Graphene teknologi.  “With the aim to push the boundaries continuously, we succeeded in the development of a new generation of Graphene tyres,” sagde Direktør og grundlægger af  Vittoria Industries Rudie Campagne igår på firmaets fabrik i Rayong ikke langt fra Bangkok.
Vittoria lancerede deres første generation af dæk med Graphene tilbage i 2015, hvor vi har haft lejlighed til at teste nogle af dem. Se link nedenfor.  Med anden generation er der sket væsentlige forbedringer.

Performance boost med specifikke karakteristika
Det er nu muligt at tilføje Graphen på en sådan måde at vi kan gøre dækkene bedre på  flere parametre som, hastighed, greb på våd vej, slidstyrke og øget modstand mod punkteringer. Graphene blev introduceret for ikke at tabe markedsandele på et stadig mere konkurrancedygtigt marked for cykeldæk.  Vittorie fokuserer nu på tre områder, performance, ebike og urban som er det næste segment som skal udvides.

Innovativ mission
Introduktionen af Graphene har ændret firmaet til at blive en af de førende i udvikling af produkter med innovative teknologier og materialer for at kunne forsyne markedet med de bedste cykeldæk. Siden starten i 2015 har Vittoria tilføjet tonsvis af Graphene til deres dæk, som gør dem til verdens største aftager af Graphene. Graphene udfylder de tomme pladser i gummi molokylerne og herved forbedrer ydelsen væsentligt.

Anden generation Graphene
I forhold til første generation hvor de enkelte parametre blev forbedret, dækker anden generation meget bredere på alle områder uden at det går ud over de andre- I første omgang bliver Graphene 2.o introduceret på landevejsdækkene Corsa, Pista, Rubino All Road og Zaffire, mens alle MTB dæk får Graphene 2.0. De nye produkter forventes på markedet inden udgangen af marts måned.

Link

CYKELPORTALEN