CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Tern Bicycles vinder flere priser Tern Bicycles vinder flere priser
Tern Bicycles kendt for deres gennemtænkte foldecykel løsninger til dagligdags cyklister har vundet hele to Taipei Cycle d&i Award og en iF Design Award. Tern Bicycles vinder flere priser

VergeX18

To af de vindende produkter i Taipei Cycle d&i Awards 2015 kom fra Tern Bicycles.  Siden starten i 2011 har det Taiwan baserede firma i kanonfart markeret sig som en producent af foldecykler, der kvalitets- og køreegenskabsmæssigt, for alvor har bragt foldecyklen op på et helt nyt niveau, på linie med det vi kender fra ordinære cykler.

Fra først og fremmest at være udbyder af cykler til helt almindelig dagligdagsbrug, har Tern også markeret sig med produkter til den sportlige cyklist, hvilket kommer godt til udtryk i de premierede produkter.

Tern-VergeX18

Verge X18
er for de hurtige drenge på farten med tog og fly, der gerne vil have en hurtig racercykel, skille sig ud, og slippe for besværet med transporten af den almindelige cykel i en stor tung og dyr transportkuffert. Den gennemprøvede og meget vridningsstabile Verge ramme, er geometrimæssigt blevet optimeret til race, sammen med en helt nyudviklet forgaffel.  Dette sammen med en racespecifik høj gearing tilpasset de nyudviklede 20″ højprofil hjul samt racerstyr med Syntace justerbar frempind, giver den helt rigtige landevejs følelse.

Tern-Kinetix-Xpro

Kinetix Pro X 
Med 1100 gram for et sæt er de nye hjulsæt nogle af de letteste 20″ hjul på markedet. Bygget på en 27 mm højprofil fælg med 16 eger fra Sapin. Hjulsættet sidder standard på Tern Verge X10, X18 og X20, men kan bestilles som upgradering til alle 20″ Tern modeller.

Tern-Perch

Perch Wall Mount
Det Eurobike Award vindende vægbeslag Perch vi tidligere har omtalt har også vundet den prestigefyldte iF Design Award.  Det minimalistiske beslag holder cyklen på plads i saddelpinden, og kan bruges til alle typer cykler.

Tern-Verge-S27h

Verge S27h
er Tern bud på det ultimative pakæsel på små hjul. Den er udstyret med dynamolys, dobbelt bagagebærer, skivebremser og brede ballondæk, der gør offroad kørsel til en fornøjelse. Rammen er gjort 5 cm længere for større stabiltet og plads til dine cykeltasker. Den er endvidere forberedt for det legendariske Rohloff Speedhub nav.  Et eksemplar er netop landet her på redaktionen. Cyklen vil blive udsat for en omgang seriøs tungtlastet cykeltouring og resultatet kan du læse i vores uddybende test hen på foråret.

Hidtil har Tern Physis 3D styrsøjlen kun været udbudt i en længde. Nyt er at man nu kan man vælge mellem to forskellige længder og to vinkler. Det giver bedre individuelle tilpasningsmuligheder for forskellige rytterhøjder og kørestil fra sporty til afslappet.

Tern distribueres i Danmark gennem den tyske cykelgrossist Herman Hartje, der har eget salgskontor i Århus.

Link

CYKELPORTALEN